David Lynch:– Jeg tror det kan komme to signeringer til

Journalist og liverpool.no-spaltist David Lynch tror det kommer flere signeringer – men rundt Romeo Lavia er det foreløpig stille.

Vi nærmer oss start av pre-season, og så langt har Liverpool fått på plass Alexis Mac Allister og Dominik Szoboszlai.

David Lynch, som skriver en ukentlig spalte her på liverpool.no, har satt seg ned med leserne til thisisanfield.com og snakket om overganger. Han tror ikke Liverpool er ferdige. 

– Det er dumt å komme med konkrete spådommer om hva Liverpool kommer til å gjøre på overgangsvinduet, for vi har sett igjen og igjen at dersom de ikke kan få spillerne de ønsker for summene de er komfortable med, så vil de bare droppe å handle, svarer Lynch.

– Jeg har troen på at det vil komme to signeringer til. En på sentral midtbane, og en forsvarsspiller. Det vil kanskje trenge at noen forlater klubben for å få en ekstra midtbanespiller, men det sier noe at Liverpool fortsatt følger med Lavia selv etter at de har kjøpt Szoboszlai og Mac Allister, sier han videre.

– De tenker tydeligvis at det kan åpne seg et rom for å hente en defensiv midtbanespiller, og det er definitivt noe de trenger slik jeg ser det. Når det kommer til forsvaret, så føles det som at det er noe de vil se på senere i overgangsvinduet, men igjen så er det noe som sårt trengs dersom du spør meg, og noe Liverpool ser på.

Under 30 eksemplarer igjen av sesongboka - løp og kjøp!

178 sider fullstappet med Liverpool-stoff:Under 30 eksemplarer igjen av sesongboka - løp og kjøp!

Utvidet frist for GRATIS frakt! Alle som bestiller senest søndag kveld vil motta boka med gratis frakt!

Supporterklubben 22.jun 13:46
Bli med i vår Fantasy-konkurranse

Bli med i vår Fantasy-konkurranse

Også i år blir det LFCSCN-liga.

Supporterklubben 05.jul 19:52

Er det Lavia neste?

Det navnet vi hører mest i forbindelse med Liverpool om dagen er Romeo Lavia fra Southampton. Den tidligere Manchester City-spilleren imponerte for et Southampton-lag som rykket ned forrige sesong, og har også fått debuten sin for det belgiske landslaget. Han fyller ikke 20 år før i januar.

James Pearce i The Athletic meldte tidligere denne uken at det var lite sannsynlig med et kjøp av en tredje midtbanespiller om ikke noen forsvinner ut. Lynch sier de røde følger med på Lavia og hans situasjon.

– Det er ikke noe som skjer rundt det akkurat nå, dessverre. Liverpool er veldig begeistret for spilleren og har gjort hjemmeleksen sin med hva som skal til for å hente ham til Anfield, men de vurderer å legge inn et bud heller enn å presse på med det slik ting står i dag. Dette er ting som kan forandre seg raskt, og det at vi forventer konkurranse fra Arsenal og Chelsea kan gjøre at det plutselig blir mer aktuelt.

Southampton skal ha satt en prislapp på 50 millioner pund for den defensive midtbanespilleren.

– Det er vanskelig å se for seg noen som ville passet bedre, med tanke på «homegrown»-kvoten og det å kunne fylle Fabinho sine sko på sikt. Som vi så med Szoboszlai, så er det alltids rom for en overraskelse…

Se oversikten over Premier League-klubbenes bekreftede overganger

Se oversikten over Premier League-klubbenes bekreftede overganger

Se oversikt over de bekreftede overgangene i Premier League sommeren 2023.

Innsikt 02.sep 09:47
Nå handler det mye om Colwill på sosiale media

Nå handler det mye om Colwill på sosiale media

Gamle bilder, intervjuer og en kommentar fra Harvey Elliott.

Innsikt 06.jul 18:26