Jürgen Klopp går langt i å garantere kjøp av minst en midtbanespiller

Sjefen var sjelden tydelig da han kommenterte midtbanesituasjonen.

Lørdagens pressekonferanse var dømt til å handle en del om spillere som ikke lenger er en del av Liverpool, eller som snart kommer eller drar. 

– Jeg tror at videoen guttene lagde for han (Henderson), hvis du ser den, hvis du hører den så vet du alt om den mannen. Jeg tror alle ville ønske at vennene dine ville snakke slik om deg hvis du forlater et sted og det var virkelig imponerende, må jeg si,oppsummerer Jürgen Klopp.

– Så, alt er bra. Han er ikke her lenger. Jeg sa det selv, han kommer til å savne oss, og vi kommer til å savne ham. Men vi må gå videre og det skal vi, det er klart. Det er stort sett alt som er å si.

Ville beholde Henderson, men respekterte ønsket

Tyskeren ble spurt om han var overrasket over Hendersons valg, og hvorvidt han forsøkte å overtale kapteinen til å bli.

– Det handler ikke om det. Forholdet mellom Hendo og meg har vokst frem gjennom nesten åtte år og det handler ikke om det. Hendo visste nøyaktig hvordan situasjonen var, at vi ønsker å beholde ham men hvis han ønsker å dra, er det ingen grunn til at vi skal kaste steiner i veien og slike ting.

– Det var fullt av respekt og alt du trenger i en slik situasjon. Men det handlet ikke om at jeg skulle overbevise ham, det handlet om at jeg reagerte på det som skjedde, som jeg gjorde og det var slik jeg forsto rollen min i det øyeblikket.

Fabinho er ikke solgt, helt ennå

Med Jordan Henderson klar for Saudi-Arabia måtte Klopp kommentere Fabinhos fremtid. 29-åringen skal ha gjort unna den medisinske testen med Al-Ittihad.

– Det er ikke fullført ennå. Han er ikke her og det viser selvsagt at ting er på vei, men så vidt jeg vet er det ikke ferdig og det betyr at jeg ikke vil snakke om det. Vi må alle venne oss til slike ting nå, timingen er ikke helt slik vi er vant til for øyeblikket.

Mer kommer når det kommer.

Nå er det kun en spiller igjen fra troppen Klopp overtok i 2015

Husker du Klopps første lag?Nå er det kun en spiller igjen fra troppen Klopp overtok i 2015

En noe utskjelt duo er plutselig blant de to med lengst tid i klubben.

Innsikt 29.jul 18:34
Lavia fikk et kvarter for Southampton, treneren antyder salg

Lavia fikk et kvarter for Southampton, treneren antyder salg

Unggutten kom inn fra benken i lagets siste treningskamp, selv om Liverpool har hatt bud inne.

– Det er bedre å vente til ting har skjedd før man snakker om det.

Må handle

56-åringen kan heldigvis glede seg over å ha fått Alexis Mac Allister og Dominik Szoboszlai klare og med på hele preseason. Samtidig er stallen i minus, om man teller kropper på midten.

Han går så langt han kan i og nærmest love og garantere spillerkjøp.

– Vi vet vi må gjøre noe der, det er helt klart. Vi jobber med løsninger, men jeg tror alle kan forestille seg det.

Dog er neppe noe klart før Klopp & Co går opp mot Leicester City i Singapore. Den kampen vises på LFCTV/LFCTV GO, VGTV+ og V Sport PL/Viaplay, med avspark 11:00 søndag.