Klopp fikk spørsmål om Hendersons nært forestående overgang

Det skal ha vært tyskerens avgjørelse å utelate kapteinen fra troppen mot Karlsruher.

Under oppgjøret mot Karlsruher onsdag kveld kom nyheten om at Liverpool har akseptert et bud fra Al-Ettifaq på sin kaptein Jordan Henderson, etter at samme mann ble utelatt fra kamptroppen til den første treningskampen. 

Det betyr at det nå kun er en mann som kan hindre en eventuell overgang, og det er Henderson selv. 

Klopp fikk naturligvis spørsmål om situasjonen rundt sin kaptein, men ønsket ikke å avsløre noe om det før overgangen er i boks.

Skal åpne opp, men ikke enda

– Det er ingenting å fortelle om det enda. All den tid ingenting er endelig avgjort, trenger vi ikke snakke om det. Det blir et øyeblikk der vi sannsynligvis må snakke om det, men det er ikke nå, sa tyskeren, gjengitt av Liverpool Echo, etter kampen mot Karlsruher.

Han antyder at han kunne ha sagt mer, men at han ikke har noen problemer med at media spekulerer noen dager til. 

– Jeg vet ikke om noe er helt avgjort enda, så det betyr at jeg ikke har noe å si akkurat nå. Det er enda bedre for dere i media fordi da kan dere fortsette å spekulere, som er mye mer moro! Dersom jeg forteller deg noe blir det slutt på det!

SISTE INSTRUKSER: Henderson har etter alle solemerker mottatt sine siste instrukser fra Klopp.

SISTE INSTRUKSER: Henderson har etter alle solemerker mottatt sine siste instrukser fra Klopp.

Klopp legger ikke skjul på at avgjørelsen om å utelate Henderson fra troppen ble tatt av ham, og at det ikke var noen uenigheter knyttet til det. 

– Til syvende og sist blir disse avgjørelsene tatt av meg. Ettersom jeg har stor respekt for spillerne mine, er det vanligvis med deres tillatelse. Slik var det i dette tilfelle også, og alt er fint. 

Saudi Pro League

• De siste årene har Saudi-Arabia gått tungt inn i sport – med boksing, fotball, golf og Formel 1.
• Saudi-Arabias statlige pensjonsfond (PIF) kjøpte Newcastle United 2021.
• I januarvinduet hentet de Cristiano Ronaldo til Al-Nassr og varslet en ny storsatsing.
• I juni tok PIF over fire av de ledende klubbene i Saudi Pro League – og nå satses det veldig hardt, med skyhøye spillerlønninger.
• Vi vet ikke hva som er det langsiktige målet – om det er VM i 2030, Champions League-plass på sikt, en ny «superliga» eller bare et rent politisk grep med sportsvasking.

Dette skriver Amnesty:

«Saudi-Arabia bruker milliardbeløp på PR-tjenester fra Vesten for å bedre imaget sitt. Samtidig fortsetter forfølgelsene, torturen og halshuggingene».

Liverpool.no har ikke planer om å dekke det som skjer i Saudi Pro League – men vil omtale de store overgangene denne sommeren og når det er noe direkte relatert til Liverpool FC.

Gjorde et siste forsøk på å overtale kapteinen

Gjorde et siste forsøk på å overtale kapteinen

Jürgen Klopp skal ha gjort alt for å få sin kaptein til å bli værende, men lyktes ikke.

Fotball ikke for alle likevel, Hendo?

Fotball ikke for alle likevel, Hendo?

Blir regnbuearmbåndet med Jordan Henderson til Saudi-Arabia? Hvor mye betydde egentlig ordene hans om at fotball er for alle?

Kommentar 19.jul 20:35