Klopp strålende fornøyd med Tyskland-oppholdet etter målfest i siste treningskamp

Selv om den siste treningskampen ikke var like kontrollert som tyskeren hadde håpet, var han strålende fornøyd med oppholdet i Tyskland.

De siste ti dagene av Liverpools sesongoppkjøring har føltes ut som et skreddersydd Jürgen Klopp-opplegg, med intense treningsøkter, mange kilometer med løping og lagbygging - i stor grad skjermet fra presse og supportere i hjemlandet Tyskland. 

Oppholdet ble avsluttet med en intens 4-4-kamp mot Greuther Furth, før reisen går videre til Singapore - en reise som i stor grad handler om markedsføring av laget i Asia. 

Da han snakket med LFC TV etter kampen, virket Klopp tilfreds med utviklingen så langt. 

Spektakulært resultat

– Det var et spektakulært resultat, og det var mange gode fotballøyeblikk. Vi kunne ha scoret flere i første omgang også, innledet tyskeren i intervjuet etter kampen.  

– Dette var den siste kampen på treningsleiren - å reise, spille og reise er alltid utmattende, men sånn er det, og vi må bare komme oss gjennom det. 

Det skal bare ha vært snakk om en liten skade som holdt Dominik Szoboszlai ute av kampen, og alle de andre spillerne skal også være friske og raske. Klopp var fornøyd med kampen som helhet, selv om det var enkelt å se at det fortsatt er tidlig i sesongoppkjøringen. 

– Det viktigste var at ingen ble skadet, selv om vi ikke ønsker å slippe inn fire mål. Vi prøvde å bygge opp spillet, men det tok for lang tid med ballen i beina - vi inviterte dem inn i kampen igjen. Målene vi scoret var flotte, og det var flere gode individuelle prestasjoner. 

LANGT UNNA ALFARVEI: Klopp og spillerne har gjort forberedelsene sine i skjermede omgivelser.

LANGT UNNA ALFARVEI: Klopp og spillerne har gjort forberedelsene sine i skjermede omgivelser.

Ingenting å klage på

Liverpools manager har ikke noe å utsette på oppvartningen laget fikk i sitt hjemland. 

– Det har vært en god treningsleir, og jeg er veldig fornøyd. Treningsleiren var perfekt - topp klasse. Dersom vi kan ønsker vi å komme tilbake, fordi dette var helt perfekt. 

– Vi fikk gjøre alt vi ønsket, fikk stor støtte fra den lokale klubben og hotellet var også fint. Det var veldig fint at Greuther Furth kom hit for å møte oss, for det var en ganske lang tur for dem. 

Han ønsket helst en mer kontrollert kamp fra laget sitt, men var allikevel glad for at de som var på tribunen fikk en underholdende kamp. 

– Ingen ønsker å slippe inn fire mål, men for publikum var det nok kjekt med åtte mål!

Nå går turen til Singapore for Klopp og hans menn, hvor de skal møte Leicester City og Bayern Munchen til treningskamper. 

To Jekyll og Hyde-omganger hvor Liverpool viste frem styrkene og svakhetene

Kampkommentar og børs etter Greuther Fürth: To Jekyll og Hyde-omganger hvor Liverpool viste frem styrkene og svakhetene

En solid første omgang med full kontroll ble etterfulgt av en kaotisk avslutning.

Kommentar 24.jul 15:43
– Hvis det var en Premier League-kamp kunne han ha spilt

– Hvis det var en Premier League-kamp kunne han ha spilt

Jürgen Klopp er bare positiv med tanke på ankelen til Dominik Szoboszlai.