Joyce: Klopp vil ha inn en ny forsvarsspiller

Paul Joyce skriver at Jürgen Klopp helst ønsker seg en ny forsvarsspiller før overgangsvinduet stenger.

The Times-journalist Paul Joyce kom mandag formiddag med spennende nyheter når det gjelder Liverpools interesse for Romeo Lavia fra Southampton. De røde har kommet med et nytt bud på 19-åringen, og det skal være nærmere Southamptons priskrav på 50 millioner pund enn budet som ble lagt inn forrige uke.

Samtidig melder Joyce at det ikke bare er på midtbanen Jürgen Klopp ønsker å ha inn forsterkninger. Fabinho blir den sjette midtbanespilleren til å forlate klubben i sommer med mindre hans overgang til Al-Ittihad skulle strande, og Lavia blir den tredje forsterkningen i lagdelen eter Alexis Mac Allister og Dominik Szoboszlai dersom han blir hentet. 

Men også i forsvaret er det behov for flere alternativer, og Joyce skriver at Klopp ønsker å få inn en erstatter for Joel Matip allerede nå, ettersom han nå er inne i sitt siste år av kontrakten. Matip fyller 32 år 8. august, og vil trolig forsvinne som Bosman-spiller sommeren 2024. 

Legger inn nytt og forbedret bud på Lavia - nærmer seg Southamptons prislapp

Paul Joyce og Fabrizio Romano:Legger inn nytt og forbedret bud på Lavia - nærmer seg Southamptons prislapp

Liverpool skal ha sendt et nytt bud til Southampton etter at det første forsøket ble avslått.

Det er ikke bare Romeo Lavia som kan fylle tomrommet etter Fabinho

Det er ikke bare Romeo Lavia som kan fylle tomrommet etter Fabinho

Romeo Lavia kan ikke alene få ansvaret med å erstatte Fabinho, skriver David Lynch. Derfor er det godt å se en annen ung spiller vise seg frem i sekserrollen.

Kommentar 31.jul 18:03

Den siste tiden har ikke Liverpool blitt linket til mange forsvarsspillere. En som har vært aktuell er Chelseas Levi Colwill, men London-klubben har ingen planer om å selge talentet. I stedet har de satt i gang forhandlinger om en kontraktsforlengelse, skriver Fabrizio Romano. Micky van de Ven ble linket til de røde tidligere i vinduet, men den interessen skal ha kjølnet. 

Klopp ville nok helst hatt alle nye spillere på plass før sesongstart neste helg, men august kan se ut til å bli en måned der klubben må ha fokus på Premier League-start med spillerne som er her, og samtidig en eventuell jakt på flere forsterkninger.