– Preseason er alltid bra for å tilpasse seg laget og lære spillestilen, du kan gå mer i detalj enn midt i sesongen

Cody Gakpo setter pris på å få en full oppkjøring og forstå mer av hva Jürgen Klopp ønsker.

– Jeg tror vi er ganske klare. Vi trente mye i Tyskland; tøffe økter, gode økter, taktisk, alt sammen. Så ja, vi er på vei. På slutten må vi være klare så vi jobber mot det punktet, og jeg tror alle er veldig spente på å starte sesongen igjen, sier Cody Gakpo til Liverpoolfc.com.

– Jeg tror det er viktig å sette noen mål for deg selv og som et lag. Det er bare for å bli en bedre spiller og gjøre ditt beste for laget.

Det er fort å glemme at 24-åringen kom midtveis i sesongen, så dette er hans første sesongoppkjøring med klubben og lagkameratene.

– Preseason er alltid bra for å virkelig tilpasse seg laget og lære spillestilen som manageren ønsker å se. I preseason kan du gå mer i detalj enn du kan når du er midt i sesongen. Så det hjelper mye.

Stort å komme ut på tour

Nylig gikk preseason inn i en ny fase. Det er Asia, Singapore og møte med ny kultur, mange supportere og tøffe motstandere.

– Yeah, bra, det er litt varmt, hett ute. Men det er hyggelig, folk er veldig hyggelige. Jeg liker meg her, så det er fint.

– Det er veldig stort og det er veldig fint å se, at det er fans over hele verden. Og de er veldig støttende så vi setter virkelig pris på det.

Angriperne har kommet bra i gang

Søndag går de røde ut på banen for å teste formen mot Enzo Marescas Leicester.

– Det kommer til å bli en god kamp, vi kjenner selvsagt Leicester og det er et godt lag. For oss selv er det for å sjekke at vi er i så god form som vi ønsker å være og så klare som vi er. 

Selv om det kun har blitt spilt to treningskamper har samtlige av Liverpools offensive kort fått ballen i nettet.

Tsimikas forteller om en tøff preseason, hvor de noen dager har hatt tre økter

Tsimikas forteller om en tøff preseason, hvor de noen dager har hatt tre økter

Nå vil han vinne kamper, og spille god fotball, i den rekkefølgen.

Nyheter 29.jul 08:21
Dominik Szoboszlai var tilbake da Liverpool trente sin første økt i Asia

Treningsbilder: Dominik Szoboszlai var tilbake da Liverpool trente sin første økt i Asia

Ikke lenge etter at spillerne ankom Singapore er de i gang.

Nyheter 28.jul 18:25

Mot Karlsruher scoret Gakpo, sammen med Darwin Nunez og Diogo Jota, og mot Greuther Fürth var Luis Diaz, Nunez og Mohamed Salah på scoringslista.

– Jeg tror det er viktig at spissene får et mål så snart som mulig. Det er god stemning rundt oss alle, det må jeg si, og vi er bare veldig fokuserte for øyeblikket på å starte sesongen godt. Det er det vi jobber for.

Leicester City - Liverpool ser du fra 11:00 søndag 30. juli på LFCTV/LFCTV GO, VGTV+ og V Sport PL/Viaplay.