Så langt har det ikke kommet henvendelser om Henderson

Kapteinen har blitt linket til Saudi-Arabia.

For en uke siden kom det en overraskelse på ryktebørsen, da Daily Mail rapporterte at Steven Gerrards nye klubb Al Ettifaq ville gjøre et forsøk på å sikre seg Jordan Henderson.

Liverpool-kapteinen er nå 33 år gammel, og har kontrakt med klubben i to sesonger til.

Journalisten Neil Jones som har dekket klubben i en årrekke skriver at det virker veldig lite sannsynlig at en slik overgang kan skje. En av grunnene er EM neste sommer, der Henderson fortsatt er en viktig del av Gareth Southgates lag – samtidig som det ville vært veldig overraskende å gi seg som kaptein i Liverpool for å gå til Saudi Pro League.

Ingen henvendelser

Jones nevner også det moralske dilemmaet, og Henderson som har vært en sterk forkjemper for likhet og mangfold, der en slik overgang ville gitt ham noen forklaringsproblemer.

Men så langt har det ikke kommet noen bud eller henvendelser til Liverpool fra noen klubb – ikke fra Saudi-Arabia eller fra andre – og spilleren har ikke sagt noe om at han ønsker å dra eller vurderer et klubbskifte.

Henderson er forventet tilbake på treningsfeltet i Kirkby på tirsdag sammen med de andre spillerne som spilte landslagsfotball i juni.

– Det trengs kanskje seks spillere i den posisjonen

Fabinho om Liverpools midtbanekjøp:– Det trengs kanskje seks spillere i den posisjonen

Fabinho ser frem til å få mer konkurranse på midtbanen i den kommende sesongen.

Nyheter 09.jul 17:35
«Fullt fokus på Liverpool»

Fabrizio Romano:«Fullt fokus på Liverpool»

Alt tyder på at Thiago blir med også neste sesong, ifølge Fabrizio Romano.

Nyheter 09.jul 20:29