Saudi-Arabia har allerede hentet flere stjerner fra Premier League - nå er det managernes tur

Etter å ha hentet flere spillere fra Premier League, sikter de saudi-arabiske klubbene seg nå inn på managerne fra ligaen.

Den saudi-arabiske kjøpefesten ser ikke ut til å noen ende ta, og nå har oljestaten også begynt å plukke spillere fra Liverpool. 

Jordan Henderson og Fabinho ser ut til å følge Roberto Firmino, Ruben Neves, Kalidou Koulibaly, N'Golo Kanté og Edouard Mendy til Saudi Pro League. Spillere som Hakim Ziyech og Riyad Mahrez kommer også til å slå følge. 

Nå ser det ut til at det er managernes tur til å motta vanvittige tilbud fra Saudi-Arabia. 

Silva i samtaler

Ifølge troverdige Sam Wallace i The Telegraph har nå Fulhams manager Marco Silva fått et stort tilbud fra Al Ahli. 

Silva ledet Fulham til en imponerende 10. plass etter å ha rykket opp sesongen før, og var en av de nominerte til prisen som årets manager. 

Portugiseren skal vurdere tilbudet, som vil gi ham betraktelig høyere lønn enn i Fulham. Han skal nå diskutere tilbudet med sin arbeidsgiver. 

Tidligere har trenere som Steven Gerrard, Nuno Espirito Santo og Slaven Bilic blitt klare for lag i Saudi Pro League. Robbie Fowler skal lede Al-Qadsiah på det nest øverste nivået. 

GJENFORENES: Gerrard hentet Henderson til Al-Ettifaq.

GJENFORENES: Gerrard hentet Henderson til Al-Ettifaq.

Managerne neste?

Wallace skriver i den samme artikkelen at mye nå kan tyde på at Saudi Pro League nå har vendt oppmerksomheten mot managerne i Premier League, etter å ha signert flere profilerte spillere fra ligaen. 

Som vi tidligere har sett på lønnsavtalene spillerne får i Saudi-Arabia har ikke Premier League-lag den økonomiske friheten til å matche de saudi-arabiske lønnstilbudene. 

Heldigvis for Liverpools supportere har manager Jürgen Klopp utelukket å forlate de rødkledde i løpet av hans nåværende avtale, som varer til 2026. 

Allikevel blir vi ikke overrasket hvis et av de saudi-arabiske lagene gjør et fremstøt for tyskeren, eller andre profilte managere. 

Klopp utelukker å ta over det tyske landslaget nå - planlegger å bli i Liverpool ut avtalen

Klopp utelukker å ta over det tyske landslaget nå - planlegger å bli i Liverpool ut avtalen

Det virker sannsynlig at Jürgen Klopp på et eller annet tidspunkt kommer til å ta over det tyske landslaget. Det eneste som er sikkert er at det ikke blir før avtalen med Liverpool er over.

Ungguttene imponerte Klopp i den første kampen av pre-season

Ungguttene imponerte Klopp i den første kampen av pre-season

Da Liverpool møtte Karlsruher onsdag kveld var det med flere unge talenter på banen. De fanget Klopps oppmerksomhet.