Se bilder og video fra Szoboszlais første dag som Liverpool-spiller

22-åringen ble bekreftet som klubbens nye nummer 8 søndag.

Liverpool Football Club bekreftet kjøpet av Dominik Szoboszlai fra RB Leipzig søndag kveld. I forkant av offentliggjøringen ble det stelt i stand bilder, intervjuer og videoer for å gi et innblikk i 22-åringens aller første møte med klubben på AXA Training Centre.

Ungareren er ventet på Merseyside den 11. juli, etter å ha vært involvert i to landskamper med landslaget i midten av juni. Da vil han offisielt bli en del av Liverpools tropp inn mot 23/24-sesongen.

Szoboszlai ble tildelt draktnummer 8, som har hatt sine opp- og nedturer de siste årene. Steven Gerrard gjorde nummeret til sitt eget på 2000- og 2010-tallet, før Naby Keita overtok det da han signerte i 2018. Det ble aldri en stor suksess.

Nå er det en ungarer som har tatt over, og han virker svært fornøyd med klubbvalget og draktnummeret.

– Det er ikke en spesiell grunn til valget, men det er bra nummer. Jeg har også en tatovering av et sitat fra Gerrard. Jeg husker ikke når, men det var også en grunn.

– Jeg så ikke på mye fotball da jeg var ung, men Champions League var spesielt. Jeg fulgte med på Liverpool, og han var den største stjernen da, sier Szoboszlai til klubbens hjemmeside.

Øverst i artikkelen kan du se en drøss med bilder fra 22-åringens første dag som Liverpool-spiller. Her kan du se et utdrag fra intervjuet i forkant av offentliggjørelsen.

– Det ser ut som han er en del av laget

Dominik Szoboszlai om Klopp:– Det ser ut som han er en del av laget

Dominik Szoboszlai ser frem til å jobbe med Klopp og avslører hvilke posisjoner han er mest komfortabel i.

Dette er Liverpools nye stjernekjøp

Historien om Dominik Szoboszlai:Dette er Liverpools nye stjernekjøp

Red Bull-produkt, landslagskaptein og en giftig dødballfot. Dominik Szoboszlai har en imponerende CV.

Innsikt 02.jul 17:06