– Vi ønsker virkelig å oppnå noe igjen dette året

Cody Gakpo er klar for sin første fulle sesong med Liverpool.

– Veldig spent. Jeg tenker først av alt at det er fint å se alle igjen etter en liten pause. Jeg tror alle er spente for å begynne igjen og vi ønsker å vise alle hva vi kan, sier Cody Gakpo til Liverpoolfc.com.

– Jeg tror alle har det samme tankesettet for øyeblikket: vi ønsker virkelig å oppnå noe igjen dette året. Det er målet og vi vil trene hardt for det.

Nederlenderen ble Liverpool-spiller da vintervinduet åpnet 1. januar. Til tross for at han kom midt i sesongen var det kun Darwin Nunez, Roberto Firmino og Mohamed Salah som scoret mer enn hans syv ligamål.

– Vi endte, synes jeg, sesongen ganske godt med en bra rekke med vunnede kamper, og jeg håper vi starter der igjen og gjør det gjennom hele sesongen: vinne trofeer sammen og vise alle hvor gode vi er.

Laget viktigst

Den tidligere PSV-spilleren bidro og med to målgivende. Ferdighetene han viste så ut til å gjøre han til den meste naturlige Firmino-erstatteren.

– For meg personlig, er det bare å jobbe hardt, fortsette forbedre meg og hjelpe laget så mye som jeg kan: å virkelig utgjøre en forskjell ved å score mål, levere målgivende, hjelpe laget, jobbe hardt for å vinne kamper.

Liverpool bekrefter 14 spillere til preseason tirsdag

Liverpool bekrefter 14 spillere til preseason tirsdag

Blant dem nysigneringene Alexis Mac Allister og Dominik Szoboszlai.

Bli med i vår Fantasy-konkurranse

Bli med i vår Fantasy-konkurranse

Også i år blir det LFCSCN-liga.

Supporterklubben 05.jul 19:52

– Til syvende og sist vinner vi som et lag og forhåpentligvis kommer vi til å vinne trofeer igjen.

Gleder seg over nye lagkamerater

Og laget har fått noen kjærkomne forsterkninger. 24-åringen ser frem til å jobbe med typer som Alexis Mac Allister og Dominik Szoboszlai.

– Veldig glad (for at de er her). Jeg tror alle vet at de er veldig gode spillere og jeg ser virkelig frem til å spille sammen med dem.

Nysigneringene Mac Allister og Dominik Szoboszlai er blant de 14 spillerne som meldte seg til tjeneste tirsdag, sammen med blant andre den nederlandske duoen Virgil van Dijk og Cody Gakpo.