Avgjorde på slutten etter å ha gitt fra seg tomålsledelse

Liverpool U18 fikk en god start på sesongen lørdag.

Liverpool U18 - Nottingham Forest U18 4-2 (2-1): Premier League U18-sesongen kunne ikke startet bedre for Liverpool enn den gjorde i lørdagens kamp mot Nottingham Forest i Kirkby.

Tolv minutter var gått da Jayden Danns satte inn 1-0 for de røde, på assist fra Lewis Koumas.

Da en halvtime var spilt var det Koumas sin tur til å score selv. 17-åringen, som har vært med førstelaget på tur i sommer, doblet ledelsen for hjemmelaget, før ledelsen ble rotet bort.

Forest scoret fem minutter før hvilen og utliknet til 2-2 elleve minutter ut i andre omgang, og kampen var igjen vidåpen. Liverpool skulle imidlertid få tilbake initiativet da bortelaget fikk en mann utvist et kvarter før slutt.

86 minutter var spilt da den viktige 3-2-scoringen kom, og Danns ble tomålsscorer da han satte et straffespark i mål. På overtid la stortalentet Trent Kone-Doherty på til 4-2 med en lekker scoring.