Skadeoppdatering: Bournemouth-kampen kommer for tidlig for Thiago og Bajcetic, mulig skade for Jones

Men midtbaneduoen er veldig nærme, skal vi tro Jürgen Klopp, samtidig som Curtis Jones kan være uaktuell.

Mange forventer at vi vil få se den samme midtbaneoppstillinga som forrige helg, hvor Curtis Jones og Harvey Elliott etter hvert kom inn fra innbytterplass.

Den samme Jones er ifølge James Pearce i The Athletic ute med et ankelovertråkk. Dette er foreløpig ikke bekreftet av klubben, men han var ikke å se på trening tidligere i uka.

Alexis Mac Allister og Dominik Szoboszlai er per nå nesten så bankers som du får det i Jürgen Klopps lag mot Bournemouth lørdag.

Cody Gakpos kvaliteter kunne gjort seg høyere i banen, men det er ikke flust med kropper på midten når Thiago Alcantara og Stefan Bajcetic fortsatt mangler.

Bajcetic og Thiago rett rundt hjørnet

På fredagens pressekonferanse kommenterte Klopp temaet.

– Problemet vi har for øyeblikket er... Ok, Endo er nå inne og har fått lov til å trene i ettermiddag. Om han får lov til å delta i kampen i morgen, vet jeg ikke, det får vi se. På toppen av det, Stefan Bajcetic, er veldig nær men ikke der ennå. Vi regner selvsagt med han. Thiago Alcantara det samme, litt lignende profil, han er selvsagt mye mer erfaren også, men han er ikke der ennå.

– Så vi må bare gi dem tid. Vi kan ikke forhaste det. Det vil se helt annerledes ut etter landslagspausen men inntil da har vi superviktige kamper.

I tillegg til Bournemouth møter de røde Newcastle (borte 27. august) og Aston Villa (hjemme 3. september) før det er landslagspause. Borte mot Wolves 16. september kan laget se annerledes ut.

– Vi har løsninger for situasjonen vår, bare ikke tilgjengelige for øyeblikket og derfor må vi løse det på en litt annen måte og det er alltid en mulighet. Du kan alltid spille på den måten. 

Alle vil dra nytte av Endo

Wataru Endos ankomst åpner opp flere muligheter. Det er en overgang som kan frigjøre flere av de andre brikkene.

Spørs om Endo blir klar i tide, men bør Klopp uansett holde fast på laget som tok et poeng mot Chelsea?

Velg ditt lag: Spørs om Endo blir klar i tide, men bør Klopp uansett holde fast på laget som tok et poeng mot Chelsea?

Stem på hvem som bør få sjansen av Jürgen Klopp i sesongens første hjemmekamp.

Velg lag 18.aug 16:08
Ouattara herjet mot Liverpool i mars, men er ikke med lørdag

Siste fra motstanderleiren: Ouattara herjet mot Liverpool i mars, men er ikke med lørdag

To sentrale spillere mangler hvertfall for Andoni Iraola.

– Så, ja, alle vil dra nytte av en spiller som har som første tanke å beskytte alt vi gjør. Han er involvert i de offensive tingene men har også hjertet, lysten og gleden til å rydde opp bak dem. Og, selvfølgelig, det vil være nyttig.

Etter en lovende start på serieåpninga måtte Klopp og de røde se at Chelsea styrte ballen og ballet. Chelseas ballinnehav på 65,4 prosent er det høyeste som er registrert i en kamp mot Liverpool siden Opta begynte å føre dette i 2003.

– Vi var ikke stabile nok i måten vi ønsker å spille på. Jeg tror ikke det er så overraskende for det er rett etter preseason. 

– Det vi manglet i den kampen var rytme, spesielt i ballbesittelse. Vi hadde 35 prosent ballbesittelse, noe som er en absolutt vits, det skal ikke skje. Det kan skje mot City på en spesiell dag og hvis det er en idé å gjøre det litt sånn, å sitte litt dypere eller hva som helst. Det var ikke vår idé i den kampen men det skjedde bare fordi vi hadde, med ballen, for mye hastverk.

Liverpool - Bournemouth ser du fra 16:00 lørdag, med V Sport PL/Viaplay.