Phillips har reist til Glasgow - kan løse Rodgers stopperkrise

Midtstopperen er ønsket på lån i Celtic.

Mens det surrer ord om store penger og interesse for Joe Gomez og Ibrahima Konaté i Saudi-Arabia, er det Nathaniel Phillips som virker å være på vei bort før overgangsvinduet fullføres.

The Times var først ute med nyheten om at midtstopperen er nær en overgang til skotske Celtic, og James Pearce skriver på sin Twitter at Phillips har reist til Glasgow for samtaler med det skotske laget. 

Midtstopperen skal ha møtt til trening som normalt på AXA Training Centre onsdag, men skal ikke ha trent grunnet den ventede overgangen. 

FAR PHILLIPS: Jimmy spilte i Glasgow i løpet av sin karriere, nå kan Nathaniel følge i fotsporene.

FAR PHILLIPS: Jimmy spilte i Glasgow i løpet av sin karriere, nå kan Nathaniel følge i fotsporene.

26-åringen er en populær figur i Liverpool etter hvordan han steppet inn da laget slet med stopperne. Mange unner han å få spille fast førstelagsfotball et annet sted.

Kan få Rodgers som trener

Tidligere har klubber i Tyskland, Nederland og Championship vist interesse for Nat. Spesielt Leeds United virket å være seriøse i ønsket om å kjøpe forsvarsspilleren.

Celtic trenes av Brendan Rodgers, som naturlig nok følger Liverpool litt ekstra. 50-åringen ledet klubben i 2012-2015, mens Nat Phillips kom til Anfield i 2016.

Endo kjente én i Liverpool-troppen før han ble rød

Endo kjente én i Liverpool-troppen før han ble rød

Wataru Endo ble Liverpool-spiller forrige fredag.

– Et spørsmål om tid

– Et spørsmål om tid

Nat Phillips sin tid som Liverpool-spiller er snart forbi, ifølge Neil Jones.

Akkurat nå er den tidligere Tottenham-stopperen Cameron Carter-Vickers ute med skade for Rodgers. Det tyske sommerkjøpet Maik Nawrocki er også ute, mens Stephen Welsh har operert ankelen.

Rodgers hentet nylig svenske Gustaf Lagerbielke og iren Liam Scales, men ser på videre alternativer.

Nylig kommenterte nord-iren skadesituasjonen.

– Jeg tror vi må se på det, uten tvil, sa han.

– Det er et området hvor vi er tynt forspent. 

Etter tre ligarunder topper Celtic tabellen på målforskjell. Søndag 3. september er det storoppgjør mot Rangers. Phillips’ far, Jimmy, spilte for øvrig for Rangers i 1987/88.