Siste nytt på overgangsfronten:– Liverpool forbereder et bud på Moises Caicedo i løpet av de neste timene

Fabrizio Romano forventer at overgangssagaen vil bli avgjort i løpet av de neste 48 timene.

På mandag ble Liverpools tredje bud på Romeo Lavia avslått, og i går kveld kom nyhetene om at Chelsea hadde kastet seg på i kampen om belgieren.

Situasjonen på overgangsmarkedet ble blåst ytterliggere opp da flere kilder meldte om Liverpool interesse for Moises Caicedo, en spiller London-klubben har forsøkt seg på i flere uker.

Det er vanskelig å vite hva som er sant og ikke sant for øyeblikket, men The Times-Paul Joyce har prøvd seg på en oppdatering torsdag ettermiddag.

Han bekrefter at Liverpool har tatt kontakt med Brighton angående Moises Caicedo.

«Det har vært kontakt, men klubben forventer fremdeles at han vil reise til Chelsea. Liverpools interesse kan være en del av prosessen på overgangsmarkedet, spesielt om Chelsea ikke kan eller vil fortsette de langvarige samtalene med Brighton», skriver han torsdag ettermiddag.

KANSKJE, ELLER?: Er det en mulighet for at Moises Caicedo og Mohamed Salah blir lagkamerater denne sesongen?

KANSKJE, ELLER?: Er det en mulighet for at Moises Caicedo og Mohamed Salah blir lagkamerater denne sesongen?

Ifølge Joyce har London-klubben planer om å legge inn et nytt bud på 21-åringen denne uken. Deres tredje bud på £80 millioner ble blankt avvist av Brighton.

«Brighton-eier Tony Bloom vil beholde Caicedo inn mot klubbens første sesong i Europa, men midtbanespilleren har gitt beskjed om at han ønsker en overgang. Han skal blant annet vært fraværende på mandagens trening for å legge press på klubben», skriver The Times-journalisten.

Oppdatert: Fabrizio Romano har også kommet med en oppdatering på Caicedo-situasjonen. Liverpool og Brighton var i kontakt torsdag morgen.

– Liverpool forbereder et bud på Moises Caicedo i løpet av de neste timene, og vil være med i racet i den avsluttende delen av sagaen. Chelsea føler seg selvsikker, men det er ingen enighet. Brightons intensjon er å selge spilleren til høyest mulig pris, uavhengig av hva Caicedo selv ønsker, sier Romano på sin YouTube-kanalen.

Det store spørsmålet er om Chelsea har mulighet til å betale £100 millioner for Caicedo. London-klubben har brukt store summer det siste året, og er under etterforskning av Premier League.

£45 millioner, men ikke 50?

Det har også kommet en oppdatering angående Romeo Lavia. Belgieren ser ut til å gå inn i en ny fotballhelg som Southampton-spiller.

«Chelsea vurderer alternativer om de ikke får tak i Caicedo, men troen er fremdeles tilstede på Stamford Bridge», skriver Joyce.

Alternativene det skrives mest om er Leeds-spiller Tyler Adams og nevnte Romeo Lavia. Førstnevnte ryktes på medisinsk test i London torsdag kveld.

I Liverpool-leiren har klubbens supportere klødd seg i hodet over hvorfor Lavia er verdt £45 millioner pund, men ikke £50 millioner pund.

«Det kan handle om at Liverpool ikke vil bli sett på som en klubb som møter prissettingen, i tifelle det påvirker fremtiden. Det er en sak Jürgen Klopp og eierne må avgjøre».

Konstant på etterskudd – men har klubben nå lært?

Konstant på etterskudd – men har klubben nå lært?

Siden ligagullet i 2020 er det minst fire overgangsvinduer der alle har visst hva Liverpool har manglet, uten at det ble gjort noe med det. Akkurat nå gambles det med en ny ligasesong, men heldigvis gir torsdagens nyheter et lite håp.

Kommentar 10.aug 15:17
Derfor har Romeo Lavia en prislapp på 50 millioner pund

Derfor har Romeo Lavia en prislapp på 50 millioner pund

Et sammensatt marked og bilde gjør at 19-åringen ikke blir billig.

Innsikt 10.aug 14:02