Høydepunkter fra søndagens Premier League-kamper:Chelsea tapte London-derbyet – Aston Villa filleristet Everton

Straffespark, rødt kort og høy temperatur. Få med deg alle høydepunktene fra søndagens Premier League-kamper.

Høydepunkter fra West Ham - Chelsea kommer etter kampslutt på London Stadium.

Aston Villa - Everton 4-0 (2-0)

Mål: John McGinn (18), Douglas Luiz (24), Leon Bailey (51), Jhon Duran (75)

I 15.00-kampen søndag møttes Aston Villa og Everton, to lag som var på poengjakt i bunnen av Premier League. Hjemmelaget åpnet sesongen med et 1-5 tap mot Newcastle, mens Liverpools blå naboer tapte hjemme mot Fulham.

Det endte i en grusom kamp for bortelaget, som ble filleristet av Aston Villa. Det stod 2-0 til pause, i en omgang burgundertrøyene dominerte. Calvert-Lewin måtte også ut med skade.

Problemene til Everton fortsatte etter hvilen, og Leon Bailey sendte hjemmelaget opp i 3-0. Et par minutter senere forlot Alex Iwobi banen med en skade. På tampen av kampen kom også Duran på scoringslisten, etter en svært svak involvering fra Michael Keane i Evertons midtforsvar.

Qatar-linkede Philippe Coutinho kom innpå som innbytter for Emerys menn, men måtte forlate banen igjen med en stygg skade.

Du kan se høydepunktene fra Aston Villa - Everton under.

West Ham - Chelsea 3-1 (1-1)

Mål: Nayef Aguerd (7), Carney Chukwuemeka (28), Michail Antonio (53), Lucas Paqueta (90+5)

Det var duket for London-derby søndag kveld, og seerne fikk servert en meget bra oppgjør mellom naboene.

Hjemmelaget hadde James Ward-Prowse på plass til dagens kamp, og den tidligere Southampton-spilleren fikk vist sin meget gode dødballfot. Et hjørnespark tidlig i kampen endte på bakerste stolpe, og midtstopper Nayef Aguerd hadde få problemer med å sette ballen i mål.

Chelsea tok over kampen utover i omgangen, og fikk belønning for strevet. Carney Chukwuemeka satte utligningen, og få minutter senere ble blåtrøyene tildelt et korrekt straffespark. Det endte ikke i nettmaskene, for Enzo Fernandez sitt forsøk ble reddet av West Ham-keeper Alphonse Areola. 1-1 til hvilen, og høy temperatur.

Andreomgangen bød også på underholdning, og Michail Antonio sendte West Ham i en ny ledelse få minutter etter hvilen. Et kvarter senere ble målscorer Aguerd sendt i dusjen, etter to gule kort.

Chelsea presset og presset, i likhet med forrige helgs oppgjør på Stamford Bridge, men det nærmeste blåtrøyene kom var et langskudd fra midtstopper Levi Colwill.

På overtid laget nysignering Moises Caicedo et veldig klart straffespark, og Lucas Paqueta satte spikeren i kisten foran et øredøvende London Stadium-publikum.

Du kan se høydepunktene fra West Ham - Chelsea under.