Får en uke med full trening før seriestart

Liverpools spanske midtbaneduo har brukt de siste ukene godt.

En grunn til at det har sett litt ekstra tynt ut med tanke på bredden på midtbanen under Liverpools opphold i Singapore, er at Thiago og Stefan Bajcetic ble igjen hjemme da resten av lagkameratene satte seg på flyet. 

De to spanjolene har lenge vært ute med skade, og i stedet for å bli med på en hektisk tur, fikk de bli igjen hjemme for å trene seg opp. 

– Vi lot Stefan og Thiago være hjemme fordi reisen frem og tilbake ville kostet dem noen dager med trening. Vi tenkte det var ikke logisk i en svært viktig fase av opptreningen for begge to.

Oppholdet på AXA Training Centre har tilsynelatende gjort godt for midtbanespillerne, for nå skriver Paul Joyce i The Times at begge to er klare til å trene sammen med resten av laget fra og med søndag denne uken. Dermed får de en uke med trening før alvoret begynner mot Chelsea 13. august. 

Klopp forklarer hvorfor Thiago, Bajcetic og Bradley ikke er i Singapore

Klopp forklarer hvorfor Thiago, Bajcetic og Bradley ikke er i Singapore

Og 56-åringen bekrefter at vi ligger an til å få se Dominik Szoboszlai på banen mot Leicester.

Om det er nok til at de er aktuelle for kamptroppen gjenstår å se, men det er uansett to gode spillere å ha med i troppen i tiden fremover. 

Bajcetic har vært ute med en lyskeskade helt siden 14. mars, mens Thiago i mai ble operert for en hofteskade han hadde slitt med gjennom hele vårsesongen.