De utlånte:Harvey Davies debuterte i League Two – Corness vant i Sveits

Blandet drops for Liverpools utlånsspillere i helgen.

I skrivende stund har Liverpool 10 spillere på utlånslisten, og antallet forventes å øke før overgangsvinduet stenger den 1. september.

Premier League åpner sesongen til helgen, men ligasesongen er alt sparket i gang nedover i divisjonene i England.

Harvey Davies fikk sin offisielle debut for Crewe Alexandra i helgen. Målvakten ser ut til å være førstevalget på keeperplass. League Two-sesongen startet med et 2-2 resultat mot Mansfield på hjemmebane.

Adam Lewis ble meldt klar for walisiske Newport County i forrige uke, og i helgen startet han mot Accringston Stanley. Sesongen startet på verst tenkelig vis, med et 0-3 tap.

James Balagizi (Wigan) og Calvin Ramsay (Preston) fikk ikke minutter på banen i åpningsrunden. Sistnevnte er fremdeles på vei tilbake i kampform, etter skaden fra fjorårssesongen.

SKADEFRI: Calvin Ramsay er i full trening med Preston, men høyrebacken er ikke klar for spill i Championship riktig enda.

SKADEFRI: Calvin Ramsay er i full trening med Preston, men høyrebacken er ikke klar for spill i Championship riktig enda.

Jubel i Sveits

Midtbanespilleren Dominic Corness tok et mer ukonvensjonelt valg i sommer, og er en del av nyopprykkede Yverdon i Sveits. I helgen var han på banen da laget tok sin første seier i Super League, etter et overtidsmål. 20-åringen fikk drøye 20 minutter på gressmatten.

Owen Beck og Dundee FC startet ligasesongen med et 1-1 resultat i helgen. Venstrebacken spilte samtlige 90 minutter i 1-1 kampen mot Motherwell. 

I Tyskland spilte Sepp van den Berg og Mainz sin siste treningskamp før den tyske sesongen sparkes i gang. Nederlenderen ble sittende på benken gjennom hele kampen, da rødtrøyene vant 1-0 over Vincent Kompanys Burnley.

Fabio Carvalho fikk 45 minutter i RB Leipzigs generalprøve. Kampen endte med en 3-0 seier over Las Palmas, med portugiseren i en offensiv midtbaneposisjon.

Anderson Arroyo fikk 72 minutter på banen for FC Andorra. Rhys Williams er fremdeles er skadet for Aberdeen.

Blir det flere kjøp? Dette vet vi om Liverpools jakt på nye spillere

Blir det flere kjøp? Dette vet vi om Liverpools jakt på nye spillere

Vi er inne i de siste ukene av overgangsmarkedet, og Liverpool trenger spillere.

Innsikt 07.aug 14:01
– Vil forsøke seg på Romeo Lavia minst én gang til

En viktig overgangsuke i vente:– Vil forsøke seg på Romeo Lavia minst én gang til

Liverpool ønsker en avtale på plass denne uken, ifølge Fabrizio Romano.