Jamie Webster slutter å spille Liverpool-sanger

Det er ikke Saudi-Arabia eller Chelsea som har kuppet den Liverpool-kjære artisten, men han vil i stedet fokusere på solokarrieren.

Den populære singer-songwriteren Jamie Webster har gjort bemerket med Liverpool og klubbens supporterkultur.

The Guardian gikk så langt som å kalle han for «fotballklubbens halvoffisielle musiker».

Mange husker også folkehavene i Kiev og Madrid hvor scouseren opptrådte med låter som har blitt røde klassikere.

Tenk på «Sim Señor», «Fields of Anfield Road», «Vrgil van Dijk», «We Love You Liverpool», «Divock Origi», «We Won It Six Times», «Allez Allez Allez» og mer.

Nå er det slutt på moroa. Hvertfall for ei stund.

«Legger opp»

På sine sosiale medier kunngjør 29-åringen at han vil ta en pause fra å spille Liverpool-sangene.

Han skriver: 

Et fellesskap i verdensklasse

Et fellesskap i verdensklasse

Andre kan kjøpe seg hvem de vil, sportsvaske hva de vil, og prøve å gjøre fotballen til sin. Men de får aldri det som skjedde på Gjøvik i helga.

Kommentar 07.aug 12:32
Ingen grunn til å se Liverpool-kamper alene

Finn din Liverbirdsklubb:Ingen grunn til å se Liverpool-kamper alene

I hele landet finnes det Liverbirdsklubber som tar imot nye medlemmer med åpne armer.

Supporterklubben 11.aug 15:06

«Liverpool-fans

BOSS Nights denne helgen blir siste gang jeg synger LFC-sanger i overskuelig fremtid. Jeg vil gjerne takke alle for all støtten gjennom årene. Det er ikke farvel for alltid, det er bare farvel for nå», etterfulgt av et rødt hjerte.

«Hvis du vil komme og se meg spille disse låtene for siste gang på en god stund, har jeg blitt fortalt det fortsatt er noen få billetter igjen til morgendagens konsert her».

Det er ikke Chelsea som har punget ut og kapret Jamie Webster foran Liverpool. Ei har han blitt fristet av en stor kontrakt fra Saudi-Arabia. Han vil fokusere på karrieren og ikke utelukkende være en fotballmusikant.

«Årsaken til at jeg har tatt denne avgjørelsen er at jeg tror jeg trenger å sette fullt fokus på mine album og min musikkarrierre vekk fra fotball. Det er rett og slett for vanskelig å håndtere begge. Håper dere alle forstår og fortsetter å støtte.»

Spiller i Norge i høst

I august 2020 gav han ut albumet «We Get By» som nådde 6.-plass i Storbritannia. Samme år kom livealbumet «BOSS» med de kjente fotball-hitsene. Hans nyeste skive «Moments» fra 2022 klatret til 3.-plass.

Webster var selvsagt en del av soundtracket til «The End of the Storm», dokumentaren som går nærmere inn på den tittelvinnende sesongen 2019/20. Her bidrar også artister som Chelcee Grimes, Adrian Bradbury, Lana Del Rey, Jetta, Of Arrowe Hill, There’s Juvey?.

Fredag 6. oktober spiller Webster i Norge. Intime John Dee i Oslo er stedet.