– Jeg har aldri opplevd noe lignende på over 1000 kamper som fotballtrener

Klopp mener seieren over Newcastle med ti mann var en større prestasjon enn da laget slo Barcelona i semifinalen av Champions League.

Da det sto 1-0 til Newcastle United etter at halvtimen var spilt, og Liverpool attpåtil hadde fått utvist sin kaptein Virgil van Dijk trodde nok de færreste at de rødkledde kunne klare å få med seg noe fra kampen. 

Klopps mannskap tok imidlertid til slutt med seg alle tre poengene hjem, etter et utrolig innhopp av Darwin Nunez. Tyskeren var i ekstase da han møtte Sky Sports til intervju etter kampen. 

Ble bedre etter utvisningen

– Dette var en tøffere oppgave enn Barcelona-kampen. Da visste vi hvordan vi kunne slå Barcelona, og det var på hjemmebane, men dette var helt forskjellig, forteller Klopp i intervjuet som ble vist på Viaplay. 

– Vi startet dårlig, fikk et rødt kort, men etter det ble vi mye bedre. Vi ble mer kompakte, og Newcastle slet med å skape noe etter det. 

Tyskeren prøvde å roe ned kampene med de første byttene, før han sendte inn elleville Darwin Nunez til slutt. 

– I pausen tenkte vi at det var mulig å få til noe med en bra prestasjon og med den riktige holdningen. Vi roet ned kampen, før vi satte innpå Darwin!

– Han var fyrt opp av å ikke spille og å ikke starte, og la all energien sin i de to skuddene. 

Klopp la ikke skjul på at uruguayaneren ikke er fornøyd med å ikke spille, men sier at det er med tanke på lagets beste. 

– Vi skjønner alle at han ikke er glad med å ikke starte, men det er tidlig i sesongen og vi må finne stabilitetet og sette et lag. Etterhvert i sesongen spiller vi to kamper hver uke, og da kommer alle til å få spille. 

SUPER-SUB: Klopp sendte Nunez på banen med 15 minutter igjen av ordinær tid.

SUPER-SUB: Klopp sendte Nunez på banen med 15 minutter igjen av ordinær tid.

Kan triumfen være springbrettet laget trenger?

Tyskeren håper at denne seieren kan være et springbrett for videre suksess, og snakker om viktigheten av slike opplevelser som et lag. 

– Dette er et nytt lag og med nye nøkkelspillere, og det tar tid. For laget var det veldig viktig - man trenger slike opplevelser for å vokse sammen. 

– Vi sa i pausen at det var noe vi kunne fortelle barnebarna om dersom vi snudde det - jeg møter mine om ti dager og da kan jeg fortelle det. Det røde kortet ga oss muligheten til å skape et spesielt øyeblikk sammen, og jeg elsket det!

Klopp har vært en mannsalder i treneryrket, men har aldri opplevd lignende. 

– Jeg vet ikke hva dette betyr for det nye laget, men jeg har aldri opplevd noe lignende på mine 1000 kamper som manager. På denne arenaen, i denne atmosfæren og slike ting - det er utrolig. Det er veldig spesielt, men jeg vet ikke hva det vil bety for fremtiden. 

Ny klassiker mot Newcastle greide ikke helt å skjule mangler i rød spillertropp

Kampkommentar Newcastle – LiverpoolNy klassiker mot Newcastle greide ikke helt å skjule mangler i rød spillertropp

Det skjedde igjen! En dramatisk avslutning, med Darwin Nunez som helt, skaffet Liverpool nok en triumf mot laget fra nordøst.

Kommentar 27.aug 20:13
Alisson holdt laget inne i kampen, før elleville Nunez sørget for seier med tidenes innhopp!

Spillerbørs og folkebørs etter Newcastle-kampen:Alisson holdt laget inne i kampen, før elleville Nunez sørget for seier med tidenes innhopp!

Liverpools brasilianske sisteskanse holdt laget inne i kampen, og elleville Darwin Nunez sørget for seier.

Kommentar 27.aug 19:33