Jürgen Klopp om Salah-situasjonen:– Jeg tror ikke noen har sett ham forlate banen med glede

Mohamed Salah var tydelig irritert da han ble byttet ut med et kvarter igjen på klokken.

Mohamed Salah har ikke for vane å bli byttet ut, og spesielt når kamper ikke er avgjort.

Det ble ganske tydelig i gårsdagens kamp, for egypteren var svært irritert, og viste det tydelig, da han ble byttet ut til fordel for 17 år gamle Ben Doak.

Klopps endringer hjalp de røde, som fikk litt fotfeste i kampen igjen, men det var ingen tvil om at Liverpools høyrekant ikke var enig i tyskerens valg.

– Jeg har ikke snakket med ham enda, men jeg tror ikke noen har sett Mo (Salah) forlate banen med glede. Jeg kan ikke husket det, men slike situasjoner går helt fint, sa Klopp etter kampslutt.

BYTTET UT: Mohamed Salah fikk 75 minutter på Stamford Bridge søndag.

BYTTET UT: Mohamed Salah fikk 75 minutter på Stamford Bridge søndag.

Jaktet rekord

Det var kanskje en god grunn til at Salah var spesielt frustrert søndag. 31-åringen kunne nemlig slå rekorden for antall mål på åpningsdagen i Premier League.

Han har nemlig scoret åtte mål i den første serierunden i Liverpool-drakt, og i går ble den første uten kantspilleren på måltavlen.

– Jeg visste ikke om det, og han har mange rekorder. Jeg forstår selvfølgelig skuffelsen, men jeg er manager, og på det tidspunktet trengte vi friske bein. Jeg synes det ga mening, og det har ingenting med Mo å gjøre, fortsatte Klopp.

I etterkant er det flere som har stilt spørsmål til byttet. Doak kom aldri inn i kampen, og gikk av banen uten å påvirke den i stor grad.

– Vi er her for å vinne en fotballkamp. Mo er ekstrem viktig, men vi må ta slike valg. Nittini prosent av hva vi har oppnådd har vært på grunn av ham, eller med ham. Det er fullt forståelig at han er misfornøyd, men det er ingen problemer (mellom oss), avsluttet Klopp.

Angrepsmelodi som blir sesongens Liverpoolsang

Kampkommentar Chelsea v LiverpoolAngrepsmelodi som blir sesongens Liverpoolsang

De helrøde var igjen farlige framover, og sårbare bakover. Lite tyder på at Jürgen Klopp vil greie å forandre det defensive med det første.

Kommentar 13.aug 20:22
Lovende takter fra de nye. Men som i fjor må vi sette vår lit til Alisson

Spillerbørs og folkebørs: Lovende takter fra de nye. Men som i fjor må vi sette vår lit til Alisson

Liverpool ser ut til å by på en sesong med sjansebonanza begge veier. Da er det godt å ha Alisson Becker.

Kommentar 13.aug 19:32