Liverpool U21 startet sesongen med storseier.

Liverpool U21 - Everton U21 4-0 (0-0 til pause)

Mandag kveld startet Liverpool U21 sin sesong med miniderby mot Everton på akademiet.

Harvey Elliott, Ben Doak, Tyler Morton og Conor Bradley var alle tilstede og så de unge røde spille sesongens første kamp.

Liverpool var det klart beste laget også før pause, og Everton-keeper Billy Crellin hadde en travel førsteomgang. De røde traff stolpen da Oakley Cannonier kom først på et innlegg fra Calum Scanlon. Bobby Clark traff også treverket før det endelig løsnet etter pause, ifølge Liverpoolfc.com.

Denne kampen var ikke TV-sendt.

Fire etter pause

Clark driblet seg forbi tre Everton-forsvarere før han leverte ballen videre til Mateusz Musialowski. Han rundet keeper og ga de røde ledelsen. Clark og Musialowski var igjen sentrale bak 2-0-målet, der høyreback Terence Miles banket ballen i mål like før timen var spilt.

Da Tom Hill la på til 3-0 var det igjen Clark som var servitør, og Hill plasserte ballen nede i hjørnet.

På overtid var det endelig Clark som fikk målet sitt, da han avsluttet et flott angrep satt opp av Musialowski og Melkamu Frauendorf.

Liverpool U21 spiller igjen allerede på fredag. Da er det bortekamp mot Derby County, i en kamp med avspark kl. 20.00 norsk tid.

Liverpool U21: Pitaluga, Miles (Mabaya, 65), Quansah, Chambers, Scanlon (Hill, 72), McConnell (Pilling, 77), Stephenson, Norris, Clark, Musialowski, Cannonier (Frauendorf, 65).

Ubrukte reserver: Mrozek.