The Athletic:Lavia har valgt Chelsea

Heller ikke Romeo Lavia blir Liverpool-spiller.

Romeo Lavia har bestemt seg for at han ønsker å gå til Chelsea. Det rapporterer David Ornstein i The Athletic, trolig den fremste journalisten av alle når det kommer til overganger i engelsk fotball.

Det skal være en god relasjon mellom Chelsea og Southampton, og det er ikke forventet at det vil bli problem for dem å komme til enighet om en overgang. En overgangssum på 50 millioner pund pluss mulige bonuser skal være nok.

Tidligere på mandag ble det meldt at Liverpool hadde kommet fått et bud på 60 millioner pund akseptert for 19-åringen – men Ornstein skriver at Liverpool er informert om Lavias avgjørelse om å dra til Stamford Bridge.

To av to til Chelsea

Fabrizio Romano skriver at Southampton er informert om spillerens avgjørelse, og at en overgang er nær. Chelsea ønsker å få det i orden allerede tirsdag.

Med det misser Liverpool begge sine overgangsmål i jakten på ny defensiv midtbanespiller til Chelsea, med Moises Caicedo som er ventet klar for London-klubben for 115 millioner pund fra Brighton i løpet av mandag. Han har allerede bestått den medisinske sjekken og unnagjort intervjuene med klubbens media.

Liverpool hadde i lang tid jaktet Romeo Lavia, og fikk i forrige uke avslått sitt tredje bud på spilleren etter flere uker med forhandlinger. Det budet skal ha vært på 46 millioner pund, før de skal ha kommet tilbake til forhandlingsbordet denne helgen.

Nå blir det veldig interessant å se Liverpool foretar seg. Det er litt over to uker til overgangsvinduet stenger, og hele fotballverden vet at klubben er på utkikk etter en defensiv midtbanespiller.