Liverpool og Bayern enige om overgangssumKlopp skal ha overbevist Gravenberch om at Liverpool var det riktige prosjektet for ham

Nederlenderen skal gjennomføre den medisinske testen fredag, og blir om alt går etter planen offentliggjort i Liverpool-drakta før overgangsvinduet stenger.

Liverpool og Bayern Munchen har kommet til enighet om en overgangssum for Ryan Gravenberch. Det skriver troverdige David Ornstein torsdag kveld. 

Det skal være snakk om en garantert overgangssum på 40 millioner euro (34 millioner pund), som ifølge Fabrizio Romano kan stige til 45 millioner euro om visse klausuler innfris.

Nederlenderen er ventet å skrive under på en femårskontrakt som strekker seg til 2028. Avtalen skal ha blitt forhandlet frem av agenten Joses Fortes Rodriguez, som har tatt over ansvaret etter Mino Raiola. 

Medisinsk test fredag

Den nederlandske landslagsspilleren skal være på vei til Liverpool torsdag kveld, før den medisinske testen gjennomføres på fredag. Om alt går etter planen kommer 21-åringen til å bli offentliggjort før overgangsvinduet stenger. 

MØTTES: Gravenberch og Bayern spilte mot Liverpool i pre-season.

MØTTES: Gravenberch og Bayern spilte mot Liverpool i pre-season.

Gravenberch ble hentet til Bayern Munchen senest forrige sommer, men har slitt med å spille seg til en fast plass hos det tyske mesterlaget. Forrige sesong fikk han kun tillit i tre kamper fra start. Etter at Thomas Tuchel tok over som manager har det ikke blitt flere muligheter, og unggutten var før sesongen langt bak i tyskernes midtbanekø.  

Jürgen Klopp skal ha vært en viktig grunn til at 21-åringen valgte Liverpool. Den tyske manageren skal ha snakket med nederlenderen før overgangen og overbeviste ham om at prosjektet på Anfield var det riktige steget, ifølge den tyske journalisten Florian Plettenberg

Det ser ut til at nederlenderen i skrivende stund er på et privatfly til Liverpool, som kommer til å lande rett over 21.00. Flyet kan følges her

I Gravenberch får Liverpool en spiller med noen Fabinho-egenskaper, iblandet dribleferdigheter

I Gravenberch får Liverpool en spiller med noen Fabinho-egenskaper, iblandet dribleferdigheter

Mange er litt avventende til den unge midtbanespilleren, men det kan ligge et talent her som venter på å få vokse ut.

Innsikt 31.aug 15:44
Det tyske talentet er beundret i hjemlandet, og kan bli utlånt til Bundesliga

Det tyske talentet er beundret i hjemlandet, og kan bli utlånt til Bundesliga

Frauendorf trente med Liverpools første lag i sesongoppkjøringen, og kan nå bli lånt ut til Bundesliga.

Nyheter 31.aug 16:29