Telegraph melder om bud på Caicedo. Andre medier hevder Liverpool bare har forhørt seg

Liverpool tilbake i kampen om Moises Caicedo, ifølge troverdig journalist.

Èn dag før Premier League sparkes i gang og tre dager før Liverpool møter Chelsea på Stamford Bridge, er de to klubbene nå i en duell på overgangsmarkedet, der de kjemper om to spillere. 

Onsdag kveld ble det kjent at London-klubben har lagt inn et bud på Romeo Lavia i et forsøk på å kapre den overgangen fra Liverpool, men torsdag kommer The Telegraphs velinformerte journalist Matt Law med det som kanskje kan være grunnen. 

Han skriver nemlig at Liverpool har overgått Chelseas bud på Brightons midtbanespiller Moises Caicedo!

James Pearce i The Athletic melder for øvrig på sin side at det ikke er lagt inn noe bud på nåværende tidspunkt, men at Liverpool har kontaktet Brighton. Det samme skriver Melissa Reddy i Sky Sports og frilansjournalist Neil Jones. Sistnevnte skriver at klubben fremdeles er ute etter Romeo Lavia.

Høyere enn Chelseas bud

Hvor mye det eventuelle budet Law rapporterer om ligger på er ikke godt å si, men Brighton har hele sommeren vært klare på at de ønsker opp mot 100 millioner pund for sin juvel. 

«Liverpools bud, som skal være høyere enn Chelseas siste bud, kan stikke kjepper i hjulene for Chelsea, som ønsker å ha Caicedo på Mauricio Pochettinos midtbane», skriver The Telegraph videre. 

Liverpool har lenge vært interessert i Caicedo, men det er først denne uken at klubben har valgt å gjøre den interessen om til noe konkret. The Telegraph skriver at Liverpools bud kan ha ført til at Chelsea rettet sin oppmerksomhet mot Lavia. 

«Kilder tror Chelseas bud på 48 millioner pund for Lavia, som ble sendt onsdag kveld, har en sammenheng med kappløpet om å sikre seg Caicedo».

Liverpool har tidligere fått et bud på 45 millioner pund avslått av Southampton. Championship-klubben har ikke tatt stilling til Chelseas bud.

Det som gjør saken spesiell er at Caicedo i utgangspunktet ønsker en overgang til Chelsea, mens Lavia vil til Liverpool. Men nå kan det hende at det ender i motsatt utfall. 

Chelsea er for øvrig i ferd med å sikre seg den defensive midtbanespilleren Tyler Adams fra Leeds. Han har en utkjøpsklausul på 20 millioner pund som vil bli aktivert. Amerikaneren er ifølge The Athletic på medisinsk sjekk hos London-klubben torsdag.