Mac Allister slipper suspensjon

Liverpool FC har vunnet frem med anken.

Alexis Mac Allister slipper å sone karantene for det røde kortet han pådro seg i lørdagens hjemmekamp mot Bournemouth, melder Liverpool FC. Argentineren ble utvist etter en duell med bortelagets Ryan Christie, og fikk se det røde kortet av dommer Thomas Bramall. Paul Tierney i VAR-rommet mente avgjørelsen ikke var en klar og åpenbar feil. 

Det gjorde imidlertid Jürgen Klopp og Liverpool FC, som anket det røde kortet inn til en uavhengig komité utnevnt av fotballforbundet, og de har nå kommet frem til at Mac Allister slipper å sone karantene for det røde kortet. Han skulle i utgangspunktet gå glipp av de tre neste kampene, men vil nå være klar til å møte Newcastle på søndag. 

Mac Allister var ikke å se på treningsbildene fra Kirkby tirsdag, men vi håper at det ikke er en skade som er grunnen til det. 

Så langt har ikke dommerforeningen PGMOL kommet med en uttalelse om hvorvidt de mener avgjørelsen var feilaktig, slik de blant annet gjorde da Wolves ble snytt for et straffespark mot Manchester United i den første serierunden.