The Athletic: Melding om enighet mellom Liverpool og Brighton - ny britisk overgangsrekord

Liverpool planlegger medisinsk sjekk i løpet av fredag, skriver The Athletic.

Etter mange måneder med forhandlinger mellom Chelsea og Brighton om Moises Caicedo, er det Liverpool som nå skal ha fått akseptert et bud på 21-åringen. The Athletic og Fabrizio Romano rapporterer at Liverpools bud på 110 millioner pund var mer enn det Chelsea ønsket å legge inn, og Brighton takket som ventet ja til høyeste bud. 

110 millioner pund er ny britisk overgangsrekord dersom han nå signerer med de røde. Det er ikke kjent hvordan avtalen er strukturert med tanke på klausuler og utbetaling av overgangssummen.

Dette er store nyheter for Liverpool, som har vært på desperat jakt etter en ny midtbanespiller eller to de siste ukene, men helt «done deal» er det ikke per natt til fredag. Ifølge David Ornstein i The Athletic er det imidlertid ventet å være en formalitet, og klubben skal ha planlagt en medisinsk sjekk i løpet av fredag. 

Fabrizio Romano skriver at Liverpool gjennom natten har jobbet med å få på plass alt papirarbeidet, og at planen er at Jürgen Klopp skal møte Caicedo så fort det lar seg gjøre. 

Liverpool har tidligere i vinduet hentet Caicedos tidligere lagkamerat Alexis Mac Allister for 35 millioner pund, samt Dominik Szoboszlai for 60 millioner pund. Skulle avtalen for ecuadorianeren komme i havn, vil det knuse klubbens overgangsrekord.

Fredag klokken 11 skal Klopp møte pressen i forbindelse med søndagens kamp mot nettopp Chelsea. Der blir det garantert spørsmål om det som har utspilt seg på overgangsmarkedet det siste døgnet.