Se bildenePå testarrangement på nye Anfield Road Stand

Tirsdag hadde Liverpool et «testarrangement» de må ha før tribunen kan tas i bruk.

Anfield Road Stand er forsinket, og når Bournemouth kommer til Liverpools hjemmebane for sesongens første ligakamp i 2023/24-sesongen, blir det ikke med full kapasitet på 61 000 tilskuere.

Til den kampen blir kapasiteten etter planen 51 000 – ned 3000 fra stadions tidligere kapasitet fra før arbeidet med Anfield Road Stand.

I juli ble det klart at tribunen til 80 millioner pund ikke blir klar til august slik den egentlig skulle, og at planen nå er at den skal stå klar etter landslagspausen i oktober. Første hjemmekamp blir da Merseyside-derbyet 21. oktober – forhåpentligvis med 10 000 flere supportere på tribunen.

Testarrangement

Liverpool FC må ha flere testarrangement før tribunen kan tas i bruk skikkelig, og tirsdag var det et slikt. Der var Tage Herstad tilstede, og tok noen bilder for liverpool.no.

– En kan merke at Anfield har blitt større, men det er tydelig at det er en del arbeid som gjenstår i den øvre delen av tribunen, sier Herstad.

– Det er også bra at alle setene med begrenset utsikt nå er tatt bort, så det blir mye mer åpent enn det var. Gressmatten ser også strøken ut, sier han.

Se bildene her: