Se alle målene fra sesongens siste treningskamp

Mohamed Salah, Diogo Jota og Luis Diaz avsluttet preseason på denne måten.

Gikk du glipp av Liverpools generalprøve før ligastarten søndag?

Her kan du se de fire målene som ble scoret på Deepdale mandag kveld.

To tidlige mål fra Mohamed Salah og Diogo Jota og de røde ledet 2-0 etter åtte minutter. Noen så for seg at dette kunne bli riktig så stygt for tyskerne.

Gjestene viste at de kunne by på en test i det som var den siste oppkjøringskampen for Jürgen Klopps mannskap.

Etter 10 minutter var det plutselig 2-1. En litt for enkel baklengs signert Mathias Honsak.

Darmstadt byttet mye i pausen, og i andre omgang fikk vi litt av en avslutning fra Luis Diaz.