Se bildene fra treningsøkten før møtet med Bayern München

Liverpool lader opp til sommerens fjerde treningskamp.

Liverpools besøk i Singapore går mot slutten, og onsdag spilles den andre av to kamper i løpet av visitten. Da er det Bayern München som er motstander, etter at Leicester ble slått 4-0 på søndag. Kampen mot den tyske seriemesteren spilles på National Stadium, og vinneren får med seg Singapore Trophy hjem. 

Tirsdag har Liverpool gjennomført en treningsøkt som del av oppladningen til kampen, og ut fra bildene som er lagt ut ser det ut til å være god stemning i troppen, der nykommerne Alexis Mac Allister og Dominik Szoboszlai finner seg til rette, og unggutter som Calum Scanlon og Bobby Clark får med seg verdifull erfaring. 

Tidligere i dag ble det også gjennomført en pressekonferanse, der Jürgen Klopp og lagets nye visekaptein, Trent Alexander-Arnold, var med. Her kan du lese noe av det som ble sagt under den seansen: 

– Han elsket å være støvsugeren i laget og å gjøre det skitne arbeidet

Klopp om Fabinho-exiten:– Han elsket å være støvsugeren i laget og å gjøre det skitne arbeidet

Liverpools tyske trener er tydelig på at Fabinho blir vanskelig å erstatte, men er ikke i tvil om at laget kommer til å klare det.

Nyheter 01.aug 13:54
Dette er Liverpools nye ledergruppe

Klopp bekrefter: Dette er Liverpools nye ledergruppe

En spiller har blitt lagt til i Klopps ledergruppe.

Nyheter 01.aug 11:27

Onsdagens kamp mot Bayern München har avspark klokken 12.30 norsk tid, og vises på Viaplay, V Sport PL, VG+ og LFCTV GO. Den femte og siste treningskampen før alvoret begynner, spilles mot Darmstadt på Deepdale mandag 7. august. 

Se bilder fra tirsdagens treningsøkt øverst i saken.