Flere troverdige journalister:Liverpool ønsker ikke å betale det Southampton forlanger for Lavia - nå vurderes alternativer

De rødkledde skal ikke ha planer om å møte sørkystlagets prisforlangende, som skal være på 50 millioner pund.

Mandag kom nyheten om at Liverpool skal legge inn et nytt og forbedret bud på Romeo Lavia, som Southampton verdsetter til rundt 50 millioner pund. 

Ifølge troverdige Paul Joyce og Fabrizio Romano skal budet ha vært nærmere det sørkystlaget ønsker seg for den 19 år gamle midtbanejuvelen. I tillegg ga den belgiske journalisten Sacha Tavolieri signaler om at det bare var et spørsmål om tid før overgangen gikk i boks. 

Legger inn nytt og forbedret bud på Lavia - nærmer seg Southamptons prislapp

Paul Joyce og Fabrizio Romano:Legger inn nytt og forbedret bud på Lavia - nærmer seg Southamptons prislapp

Liverpool skal ha sendt et nytt bud til Southampton etter at det første forsøket ble avslått.

– Jeg tror han vil overgå Fabinho allerede i løpet av de neste tre-fire månedene - så god er han

Southampton-journalist til The Anfield Wrap:– Jeg tror han vil overgå Fabinho allerede i løpet av de neste tre-fire månedene - så god er han

Dersom Fabinho blir værende i Liverpool, tror ikke en av journalistene som følger Southampton tettest at han beholder plassen sin i laget lenge.

Innsikt 25.jul 18:00

Nå avslører den troverdige journalisten Melissa Reddy at avtalen ikke skal være fullt så nære som man skulle tro etter mandagens signaler. 

Undersøker alternativer

Reddy bekrefter rapportene om at Liverpool har lagt inn et forbedret bud på Lavia, men kommer med ny informasjon som tyder på at Southampton-spilleren ikke er det eneste alternativet. 

Sky Sports-journalisten skriver at de rødkledde undersøker alternativer dersom Southamptons prislapp på 19-åringen blir for høy. 

Det gjeldende budet skal ifølge Reddy ligge på i underkant av 40 millioner pund, som kan stige til mer enn det om diverse klausuler oppfylles. Joyce rapporterer like etter Reddys informasjon at budet ligger på 41 millioner pund med klausulene. 

Romano og Reddy skriver at budet kommer til å bli avslått, og at Southampton fortsatt ønsker 50 millioner pund for Lavia. 

FORTSATT I SOUTHAMPTON: Enn så lenge gjennomfører Lavia forberedelsene sine før neste sesong med Southampton.

FORTSATT I SOUTHAMPTON: Enn så lenge gjennomfører Lavia forberedelsene sine før neste sesong med Southampton.

Et av alternativene Reddy trekker frem er den defensive midtbanespilleren André, som spiller for Fluminense i Brasil. 

Den 22 år gamle brasilianeren beskrives som en moderne defensiv midtbanespiller, som også er god med ballen i beina. Han debuterte nylig for Brasil. 

Ifølge Transfermarkt er 22-åringen verdt overkommelige 15 millioner euro, men Fluminense vil nok kreve et sted mellom 20-30 millioner pund for å gi slipp på juvelen. Allikevel er det ingen tvil om at han blir en billigere mann enn Lavia. 

Den belgiske journalisten Sacha Tavolieri antyder at rapporten om at Liverpool undersøker alternativer kan være en plan fra de rødkleddes side for å få Southampton til å godta en lavere overgangssum. 

– Han elsket å være støvsugeren i laget og å gjøre det skitne arbeidet

Klopp om Fabinho-exiten:– Han elsket å være støvsugeren i laget og å gjøre det skitne arbeidet

Liverpools tyske trener er tydelig på at Fabinho blir vanskelig å erstatte, men er ikke i tvil om at laget kommer til å klare det.

Dette er Liverpools nye ledergruppe

Klopp bekrefter: Dette er Liverpools nye ledergruppe

En spiller har blitt lagt til i Klopps ledergruppe.