Nytt bud skal være på vei:Southampton-trenerens uttalelser gir vann på Lavia-mølla etter sjokktap

Russell Martin forventer flere spillere ut dørene de neste dagene.

I skrivende stund har Liverpool fått avslått sitt tredje bud på Romeo Lavia, men klubbene skal fremdeles være i samtaler om en overgang, ifølge Sacha Tavolieri.

Sørkystklubben åpnet Championship-sesongen forrige fredag med en sterk 2-1 seier mot Sheffield Wednesday. Da satt belgieren på benken.

Tirsdag kveld ble en helt annen historie, uten midtbanespilleren i troppen. Southampton gikk nemlig på en ydmykende 1-3 tap mot League Two-klubben Gillingham i ligacupen.

– Det var flere som jobbet for sin egen del, i stedet for å utføre oppgavene vi skal gjøre som lag. Dette skjer ofte i fotballen, hvor spillere tenker: «Jeg må spille godt, og passe på min egen prestasjon», men det er ikke slik vi skal spille. Det gjør vi aldri, sa Southampton-sjef Russell Martin etter kampslutt.

Lavia var, som nevnt, ikke involvert mot Gillingham tirsdag, men det er svært sannsynlig at belgieren er en av spillerne Martin sikter til.

PÅ VEI VEKK?: Romeo Lavia har ikke vært involvert i Southamptons kamper så langt.

PÅ VEI VEKK?: Romeo Lavia har ikke vært involvert i Southamptons kamper så langt.

– Det var mye skuffelse, og flere syntes nok synd på seg selv. Det gjelder nok de som ikke forstår at de ikke vil være her, eller vet at de ikke ønsker å være med på vår reise.

Tirsdag ettermiddag meldte den belgiske journalisten Sacha Tavolieri om at Lavia ikke var tilstede på Southamptons trening i opptakten til Gillingham-kampen.

Det er fullt forståelig etter Martins uttalelser etter kampslutt.

– Vi har egentlig en stor tropp, men spørsmål er hvem som vil hjelpe oss. Det var nok mange som ville vært et annet sted i kveld, og det er min feil. Jeg burde tatt hensyn til det i større grad, men jeg trodde det ville være en god sjanse for dem til å vise seg frem, avsluttet han.

Et fjerde bud nærmer seg

Onsdag ettermiddag melder Tavolieri at Southampton forventer at Liverpool vil innfri klubbens krav i løpet av kort tid.

«Jeg fikk opplyst at Liverpool vil betale de £5 millionene som mangler, etter mandagens avslåtte bud. Southampton vil ikke godta et lavere bud. Samtalene fortsetter», skriver han på Twitter.

Romeo Lavia er ikke den eneste Saints-spilleren som er på vei ut dørene på St. Mary's. Kaptein James Ward-Prowse var ikke involvert tirsdag kveld, og skal etter ryktene være få timer unna en overgang til West Ham.

– Lavia ikke på Southampton-trening

– Lavia ikke på Southampton-trening

Romeo Lavia er verken på trening eller i kamptroppen til kveldens møte med Gillingham, ifølge journalist.

Lavia er ikke i kamptroppen tirsdag kveld, samtalene med Liverpool fortsetter

Lavia er ikke i kamptroppen tirsdag kveld, samtalene med Liverpool fortsetter

Som ventet vil ikke 19-åringen bli involvert i ligacupen, foreløpig.