Chelsea nære ved å sikre seg Caicedo for 115 millioner pund

Chelsea skal endelig ha overgått Liverpools bud.

Nesten to døgn etter Brightons opprinnelige deadline kan det nå se ut til at Chelsea er i ferd med å sikre seg Moises Caicedo. 

The Telegraph skriver at London-klubben nå er nære ved å sikre seg ecuadorianeren i en overgang verdt 115 millioner pund, inkludert klausuler. Det er fire millioner mer enn Liverpools bud, og ny overgangsrekord i Storbritannia. Paul Joyce i The Times kommer med samme opplysninger lørdag kveld.

Etter over et døgn med forhandlinger melder avisen at Chelsea og Brighton nå har kommet til enighet. De personlige betingelsene med Caicedo skal allerede være unnagjort, og 21-åringen har hele veien hatt et ønske om å slutte seg til Chelsea.

Fabrizio Romano rapporterer at Caicedo kommer til å skrive under på en åtteårskontrakt, og at de to klubbene nå jobber med å sluttføre avtalen.

Chelsea innehar allerede den britiske overgangsrekorden. Den smadret de da de signerte Enzo Fernandez for 107 millioner pund i januar. Chelsea ble tidligere i sommer ilagt en bot av UEFA på hele 8,6 millioner pund for alvorlige brudd på FFP. De er også under etterforskninghos Premier League.