En offensiv Harvey Elliott før Newcastle-kampen:– Vi vant denne kampen forrige sesong, så det er helt klart mulig å ta tre nye poeng

Harvey Elliott satser på en ny seier, men forventer en tøff kamp mot Eddie Howe og Newcastle.

Lørdagens Premier League-runde er over, og endelig kan vi se frem mot Liverpools bortekamp mot Newcastle.

Bruker vi tabellen fra forrige sesong, er det duket for en skikkelig toppkamp fra St. James’ Park, med to lag på jakt etter en seier.

Harvey Elliott går offensivt ut før kampstart, og satser på tre nye poeng mot Newcastle. Forrige gang lagene møttes ble det en oppskriftsmessig 2-0 seier mot Eddie Howe og co.

– Vi vant denne kampen forrige sesong, så det er helt klart mulig å ta tre nye poeng. Nå må vi sørge for at det skjer, og at resultatet blir det samme, sier midtbanespilleren.

Darwin Nunez og Cody Gakpo fikset målene tilbake i februar, og Nick Pope ble sendt tidlig i dusjen. Elliott tar ikke lett på oppgaven, selv om det endte slik det gjorde i det forrige møtet.

– Det blir en ny vanskelig kamp. Newcastle er alltid en tøff motstander, spesielt med tanke på laget og supporterne deres.

INNBYTTER: Harvey Elliott har vært på banen i Liverpools to første kamper denne sesongen, men han har til gode å starte.

INNBYTTER: Harvey Elliott har vært på banen i Liverpools to første kamper denne sesongen, men han har til gode å starte.

I utvikling

Harvey Elliott har bare spilt 29 minutter med fotball i de to første Premier League-rundene, men han legger mye arbeid ned på treningsfeltet sammen med lagkameratene. 

19-åringen føler at laget har utviklet seg den siste tiden. Han kan se en tydelig forbedring mellom hver treningsøkt.

– Det handler om å få det vi har jobbet med denne uken, og sørge for at det blir gjeldende. Jeg føler at vi har prestert bedre og bedre, og spilt god fotball. Nå er det viktig å holde i gang momentumet, og opprettholde det i kampene som kommer, sier han.

Newcastle-kampen søndag er Liverpools tredje seriekamp så langt denne sesongen. De to foregående kampene har endt med et uavgjortresultat på Stamford Bridge, og en 3-1 seier mot Bournemouth.

Elliott føler at laget fint kunne stått med seks poeng.

– Vi hadde muligheten til å vinne mot Chelsea. Vi hadde mer enn nok sjanser til å avgjøre kampen. Vi har tatt fire poeng på to kamper, og det er en flott start. Vårt mål er å bygge videre på det, avslutter han.

Liverpool møter Newcastle i en tøff bortekamp søndag. Kampen sendes direkte på V Sport PL og Viaplay fra 17.30.

Det ender «alltid» med Liverpool-seier når Jürgen Klopp møter Eddie Howe

Vanvittig rekke:Det ender «alltid» med Liverpool-seier når Jürgen Klopp møter Eddie Howe

Liverpool-treneren står med ti strake seiere mot engelskmannen.

Nyheter 26.aug 20:15
Joelinton er klar for kamp – og nysignering kan få sin debut

Siste nytt fra motstanderleiren:Joelinton er klar for kamp – og nysignering kan få sin debut

Ingen nye skader i Newcastle-leiren, men en viktig midtbanespiller må se kampen fra tribunen.

Nyheter 26.aug 18:36