– Vi var fornøyde med hvordan vi avsluttet forrige sesong, men vet også at vi ønsker å gjøre det bedre i år

Liverpool FC Women begynte en lang preseason denne uka.

– Det er spennende. Jeg tror det nesten er som en ny start for alle med mange nye spillere som kommer inn, men alle er spente og klare til å gå i gang, sier Gemma Bonner til Liverpoolfc.com.

Damene startet sin preseason mandag 31. juli. Det skjedde på akademiet, i påvente av flyttinga til Melwood.

– Da jeg kom til klubben første gang var det her vi trente og det var her jeg tok signeringsbildene mine, så det er spennende å komme tilbake hit. Vi gleder oss til å flytte til Melwood. Det er veldig spennende for oss som gruppe og det er der vi streber etter å være.

RØD DANSKE: Sofie Lundgaard kom til Liverpool i januar og er nå klar for en hel preseason med laget.

RØD DANSKE: Sofie Lundgaard kom til Liverpool i januar og er nå klar for en hel preseason med laget.

Flere nye signeringer gjør at sommeren har sett bra ut så langt.

Tøff åpning venter

Terminlista ble offentliggjort onsdag. De røde starter mot fjorårets bronselag, som har kjente navn som Leah Williamson Beth Mead, Kim Little, Lina Hurtig, Stina Blackstenius og Frida Maanum i stallen.

– Arsenal borte på Emirates, det finnes ingen større måte å starte sesongen på, men måten vi avsluttet forrige sesong på var svært positivt prestasjonsmessig. Jeg tror vi nesten er frustrerte over at sesongen endte når den gjorde.

– Jeg håper vi kan bygge videre på det, vi har fått inn nye spillere som virkelig vil styrke troppen. Vi har en lang preseason men vi skal ut og har noen gode treningskamper på programmet så det vil forhåpentligvis forberede oss godt til starten av den nye sesongen.

Liverpool FC Womens terminliste for 2023/24 er her

Liverpool FC Womens terminliste for 2023/24 er her

Datoer og tidspunkter er bekreftet.

Damene møter noen av verdens beste lag i sommer

Damene møter noen av verdens beste lag i sommer

Spiller stor preseason-turnering i august.

Det skal nevnes at Liverpool-damene i fjor slo seriemester Chelsea i en av sine første kamper. Det var det ene av Chelseas to tap den sesongen.

Sterk lagfølelse

Etter en 7.-plass i Super League-comebacket handler det om å etablere laget i toppdivisjonen. Bonner, med sine 32 år, er en av veteranene og mener at lagmoralen er en nøkkel.

– Jeg tror det er styrken til denne gruppen og hvor sammensveiset vi er, og jeg tror det kom til syne i deler av kamper forrige sesong. Når du er borte og trener alene savner du lagfølelsen og det å være sammen med vennene dine hver dag. Så, når vi alle er tilbake tror jeg du kan se at alle har smilet fremme og gleder seg.

– Vi vet at vi har mye hardt arbeid foran oss men jeg er sikker på at denne gruppen vil bli klar. Det er en spennende gruppe vi har og vi har fått inn mange spennende unge spillere og er villige til å lære og forbedre i WSL. Som lag var vi fornøyde med hvordan vi avsluttet forrige sesong men vi vet også at vi ønsker å gjøre det bedre i år.