– Vil prøve seg på Gravenberch igjen

Ryan Gravenberch er tilbake på Liverpools radar.

I vår var Ryan Gravenberch kanskje det navnet vi leste oftest i forbindelse med Liverpool, utenom Jude Bellingham frem til det fikk sitt endelige punktum i midten av april.

Nederlenderen som er lagkamerat med Virgil van Dijk og Cody Gakpo på landslaget hadde en vanskelig debutsesong i Bundesliga, og spilte kun 937 minutter for Bayern i sin debutsesong.

Han ser heller ikke ut til å være i Thomas Tuchel sine planer, og ble sittende på benken i Supercup-kampen mot RB Leipzig på lørdag. En kamp Bayern tapte 3-0.

Aktuelt igjen

Christian Falk i Bild følger Bayern og overganger veldig tett, og skriver nå på Twitter at Liverpool vil gjøre et nytt forsøk på å sikre seg midtbanespilleren. 

Han skriver videre at det er en overgang Jürgen Klopp aldri ga opp. Da det var tema i vår, var det snakk om en overgangssum på rundt 30 millioner pund. Bayerns avtale med Ajax for et år siden var på 18,5 millioner euro, og kunne stige til 24,5 millioner euro etter bonuser.

Gravenberch fylte 21 år i mai.

«Det eneste som betyr noe nå er hvordan Liverpool reagerer på dette tilbakeslaget»

«Det eneste som betyr noe nå er hvordan Liverpool reagerer på dette tilbakeslaget»

I David Lynch sin spalte denne uken skriver han om Moises Caicedo, Romeo Lavia og den videre jakten på midtbaneforsterkningen de røde trenger.

Kommentar 16.aug 19:10
Grunnen til at Liverpool alltid «lå bak» i jakten på Caicedo og Lavia

Grunnen til at Liverpool alltid «lå bak» i jakten på Caicedo og Lavia

Chelsea har ansatt bakmennene som var sentrale med å få spillerne til England.

Innsikt 16.aug 17:31