Alisson har fått en kraftig lønnsøkning

Alisson Becker er nå klubbens tredje best betalte spiller.

Alisson Becker var Liverpools beste forrige sesong, og har også startet årets sesong strålende. 30-åringen er under kontrakt med de røde frem til sommeren 2027, etter han signerte for seks nye år i 2021.

Det har ikke vært kjent hva brasilianeren tjener i avtalen han signerte for to år siden, men James Pearce i The Athletic skriver at han fikk en kraftig lønnsøkning i sommer etter at en klausul i avtalen hans ble utløst.

Han skriver videre at det nå kun er to spillere i klubben som tjener mer enn målvakten.

Det er Mohamed Salah, som skal være på 350 000 pund i uken i grunnlønn på kontrakten han signerte i fjor sommer, og Virgil van Dijk som signerte en kontrakt frem til sommeren 2025 for to år siden, som skal være på rundt 220 000 pund i uken.

Etter prestasjonene forrige sesong er det vanskelig å argumentere imot at det er fortjent at Alisson nå er klubbens tredje best betalte spiller.

Seriøs interesse fra Saudi-Arabia

Alisson Becker var en annen spiller som ble linket til Saudi-Arabia i sommer, og i midten av august ble det meldt at Al-Nassr hadde sett seg ut målvakten. Det er klubben der Sadio Mané og Cristiano Ronaldo spiller.

Ifølge The Athletic var interessen fra Saudi-Arabia reell, men at eierne skal ha gjort det klart at de ikke var villig til å høre på bud.

Flere av Alissons nære venner på privaten har vært på flyttefot. Fabinho og Roberto Firmino har reist til Saudi-Arabia, Fred har forlatt Manchester United og gått til Fenerbahce, og i fjor sommer dro Fernandinho fra Manchester City til Athletico Paranaense i hjemlandet og Gabriel Jesus til Arsenal. Pearce skriver heldigvis at Alisson er lykkelig og trives i klubben.

– Jeg skal prøve å få så mange minutter som jeg kan denne sesongen

– Jeg skal prøve å få så mange minutter som jeg kan denne sesongen

Ben Doak er del av Liverpools førstelagstropp denne sesongen.

Evighetsmaskinen kan bekle flere roller

Evighetsmaskinen kan bekle flere roller

Dominik Szoboszlai har gjennom sesongstarten og landslagspausen vist at han er i stand til å bekle flere roller.

Innsikt 12.sep 18:47