U18Brukte fire minutter på å score i debuten

Trey Nyoni markerte seg tidlig.

Blackburn U18 - Liverpool U18 2-4

I sommer har Liverpool hentet to talentfulle unggutter. Trey Nyoni har kommet fra Leicester City, og Amara Nallo har kommet fra West Ham.

Nyoni markerte seg i landslagspausen da han scoret hattrick i en treningskamp mot Southend, og han viste tidlig i lørdagens U18-kamp mot Blackburn at han er målfarlig. Med nummer 10 på ryggen scoret han allerede etter fire minutter i bortekampen mot Blackburn.

Trent Kone-Doherty, som har vist veldig fin form i det siste, kom til innlegg fra venstrekanten. Det fulgte Nyoni opp med å avslutte på volley, ifølge Liverpoolfc.com

Ble spenning

Midtstopper Wellity Lucky la på til 2-0 med en heading etter Ben Truemans frispark, og det målet kom på et godt tidspunkt etter at Blackburn hadde hatt neon sjanser. Jayden Danns la på til 3-0 med en flott soloprestasjon.

Da det var spilt 77 minutter scoret Blackburn to mål på to minutter, og var nære på å utligne. Det som heller skjedde var at Kone-Doherty satte inn 4-2 for de røde, som med det tok med seg alle tre poengene.

Liverpool U18: Misciur, Pinnington, Kelly (Ahmed, 57), Lucky, Nallo, Trueman, Young (Pitt, 46), Onanuga, Danns, Nyoni (Gyimah, 84), Kone-Doherty.

Ubrukte reserver: Morana, Furnell-Gill.

Liverpool U18 sin neste kamp er lørdag 23. september. Da er det miniderby mot Everton på akademiet i Kirkby. Kampen har avspark kl. 12.00 norsk tid, og vil vises på LFCTV Go.