De utlånte:Carvalho sliter med spilletiden i Tyskland – Beck leverte målgivende for Dundee FC

Det ble ikke mange seiere for Liverpools utlånsspillere forrige helg.

Vi er godt inne i høstens landslagsperiode, og da kan det være greit å ta et tilbakeblikk på hvordan det gikk med Liverpools mange utlånsspillere forrige helg.

James Balagizi har slitt med tilliten så langt i Wigan, men i helgen fikk unggutten en drøy halvtime på banen borte mot Blackpool. Det endte med et 1-2 tap, etter en sen scoring fra hjemmelaget. 19-åringen var på banen da bortelaget scoret.

Harvey Davies har spilt samtlige kamper for Crewe så langt denne sesongen, men i helgen ble han henvist til benken mot Port Vale. Det endte med et 0-1 tap.

Til tross for landslagspause spilte Luca Stephenson og League Two-laget Barrow i FA Trophy tirsdag. Unggutten debuterte, men klarte ikke å hjelpe laget til seier. Det endte til slutt med et hederlig 0-2 tap hjemme mot Blackpool, som ligger i en divisjon over.

James Norris fikk også sin debut for Tranmere tirsdag kveld. Unggutten ble byttet ut etter 35 minutter. Det har ikke kommet informasjon om hvorfor 2003-modellen måtte av banen.

Adam Lewis, som er på utlån til Newport denne sesongen, spilte hele ligakampen for waliserne i helgen. Resultatet ble et poeng, etter 2-2 mot AFC Wimbledon.

7. divisjonsklubben Stalybridge Celtic har benyttet Luke Hewitson flittig i sesongåpningen. I helgen spilte han hele kampen i en 3-2 seier mot Hednesford.

UTLÅNT: Luca Stephenson debuterte for Barrow tirsdag kveld.

Utenfor England

Av Liverpools utlånsspillere var det nok Owen Beck som leverte best denne helgen. Venstrebacken startet for Dundee FC borte mot St. Johnstone, og en målgivende pasning. Kampen endte 2-2.

Det gikk ikke like bra med Sepp van den Berg i Mainz, som spilte 90 minutter i 0-4 tapet mot Werder Bremen. Rødtrøyene har tatt ett poeng på tre kamper så langt i Bundesliga.

Dominic Corness fortsetter å spille en innbytterrolle for sveitsiske Yverdon Sport. I helgen fikk han 20 minutter på banen i 1-1 kampen mot Winterthur. Midtbanespilleren var på gressmatten da Yverdon scoret.

Anderson Arroyo fikk åtte minutter på banen for FC Andorra da de tapte 0-1 for Tenerife på hjemmebane.

En av dem som ikke var i aksjon i helgen var Fabio Carvalho. Portugiseren har slitt benken til RB Leipzig så langt denne sesongen, og det ser ikke spesielt lyst ut med tanke på spilletid i høst. Hans største konkurrent, Xavi Simons, to målgivende pasninger i 3-0 seieren over Union Berlin.

Calvin Ramsay (skadet), Rhys Williams (skadet), Jakub Ojrzynski (benket), Billy Koumetio (benket), Tyler Morton (ny klubb) og Nathaniel Phillips (ny klubb) var ikke på banen for sine respektive lag.