Se høydepunktene fra 16-runden: City så rødt, men Origi og Forest klarte ikke utnytte overtallet

Tre kamper ble spilt i lørdagens 16-runde, og det ble ampert på Etihad.

Da Erling Braut Haaland satte inn 2-0 til Manchester City i hjemmekampen mot Nottingham Forest lørdag ettermiddag, så det ut til å bli en reprise av fjorårets 6-0-seier. Men slik gikk det ikke.

I stedet ble det en viss spenning i en amper fotballkamp da hjemmelaget ble redusert til ti mann like etter pause. Midtbanespiller Rodri tok kvelertak på Forest-spiller Morgan Gibbs-White og ble belønnet med rødt kort.

Se høydepunktene fra kampen øverst i saken.

Dermed ble andre omgang et spørsmål om hvorvidt Forest kunne legge nok press på City for å komme tilbake i kampen. De gjorde et solid forsøk, men klarte aldri finne veien til mål. Tidligere Liverpool-spiller Divock Origi, som er hentet på lån fra AC Milan, kom inn kvarteret før slutt, men han fikk ikke dreis på den ene avslutningen han kom til.

I det hele tatt ble det en kamp med mye stopp i spillet og mange kort, og dommer Anthony Taylor virket ikke å ha helt kontroll på begivenhetene. City fikk tre gule kort i tillegg til det røde, og manager Pep Guardiola fikk også se det gule. Forest fikk på sin side hele syv gule kort i løpet av kampen.

I de to andre kampene som ble spilt klokken 16 endte det uavgjort - målløst mellom Crystal Palace og Fulham, mens det ble 1-1 mellom Luton og Wolves.