Coady kan debutere på Anfield

Det er litt over et år siden Conor Coady trodde han hadde senket gamleklubben.

Det er nå 10 år siden Conor Coady forlot Liverpool FC, der han spilte to førstelagskamper etter å ha kommet til klubben som åtteåring.

Siden den gang har han spilt for Sheffield United, Huddersfield, vært kaptein i Wolverhampton, spilt ti landskamper for England, og hatt en sesong på lån i Everton.

Det er bare litt over et år siden han trodde han hadde gitt Everton ledermålet i det 70. minutt. Han jublet voldsomt, før målet ble annullert for offside etter en VAR-sjekk.

– Det var en utrolig følelse, å score på Goodison Park var helt utrolig for å være ærlig. Jeg vet at det høres litt dumt ut siden målet ble annullert, men det var en utrolig følelse, sa han til Liverpool Echo etterpå.

Leicester-spiller

Coady var en av 10 signeringer Leicester City gjorde etter nedrykket fra Premier League, i en overgang som skal ha kostet 7,5 millioner pund med mulighet for ytterligere én million i overgangssum dersom «the Foxes» rykker rett opp. De topper Championship, så den millionen er det mulig at Wolverhampton vil få.

Men det tidligere akademiproduktet fra Liverpool har ikke fått noen drømmestart på sesongen. Han var ikke i troppen i sesongens fem første kamper, og har sittet på benken i de tre siste kampene uten å spille et eneste minutt. Han skal ha vært plaget med en fotskade.

30-åringens debut kan komme på Anfield.

– Ikke fordi det er mot hans tidligere klubb, men fordi som jeg har sagt flere ganger, så må du komme tilbake steg for steg etter å ha vært ute i åtte-ni uker, sa manager Enzo Maresca på en pressekonferanse tirsdag

– Morgendagens kamp kan være riktig kamp for ham, sa han videre.

2013: Conor Coady var Liverpool-spiller for ti år siden. Her på trening med Luis Suarez.

2013: Conor Coady var Liverpool-spiller for ti år siden. Her på trening med Luis Suarez.


Han bekreftet at han kom til å gjøre flere endringer på laget.

– Det e helt klart at vi kommer til å gjøre endringer, det er det ingen tvil om. Vi vil fortsette å bruke andre spillere, fordi de fortjener det. Vi kan ikke spille hver eneste kamp med samme startellever. Spillere spares til søndagens kamp mot Blackburn, sa han.

Må klare seg uten City-spiller

Leicester har lånt forsvarsspilleren Callum Doyle fra Manchester City denne sesongen, og 19-åringen har startet hver eneste kamp for dem denne sesongen. Han måtte byttes ut i pausen i lørdagens 1-0-seier mot Bristol City.

Nå viser det seg at det er en alvorlig skade.

– Dessverre så ser det ikke bra ut. Det er forventet at han vil bli lenge ute. Det eneste jeg kan si er at det dessverre vil ta lang tid. Vi vet ikke nøyaktig hvor lenge for øyeblikket, sa Maresca som kom til Leicester fra en jobb i Manchester City.

– De gjør noen undersøkelser, og vi vet ikke nøyaktig hva skaden er og hvor lang tid det tar. Når du spiller fotball kan slike ting skje. Det er trolig hans første store skade. Jeg hadde ham for tre år siden med Manchester City U21, og han ble ikke skadet. Han spilte alle kampene for Sunderland og Coventry også, men det er slik det er.

Liverpool - Leicester City spilles onsdag kl. 20.45, og vises på V Sport 1 og Viaplay.

12-0 etter pause

12-0 etter pause

Det har vært dramatikk mot slutten av Liverpools kamper denne sesongen – men heldigvis i riktig boks.

Innsikt 26.sep 19:44
Assistenten varslet endringer på laget – hvem vil du se fra start?

Assistenten varslet endringer på laget – hvem vil du se fra start?

Onsdag er det kamp igjen på Anfield.

Velg lag 26.sep 16:56