– De sa til meg at Klopp var faren min, og at han ikke kunne ta meg ut av laget

Alexis Mac Allister deler morsomme historier etter Wolverhampton-seieren.

Alexis Mac Allister fikk muligheten fra start mot Wolverhampton, til tross for at han bare få timer tidligere hadde returnert fra Sør-Amerika. Det endte ikke særlig godt.

24-åringen pådro seg et gult kort etter fire minutter, og ble erstattet av Luis Diaz etter hvilen.

I etterkant av kampen har Mac Allister avslørt at han ble ertet av sine sør-amerikanske venner, som måtte starte kampen fra benken.

– Jeg var den eneste sør-amerikaneren fra start, utenom Alisson, så de (Nunez og Diaz) sa til meg at Klopp var faren min, og at han ikke kunne ta meg ut av laget, sier midtbanespilleren til argentinske La Nacion.

VIKTIG: Alexis Mac Allister var den eneste sør-amerikaneren (av utespillerne) som fikk sjansen fra start mot Wolverhampton.

VIKTIG: Alexis Mac Allister var den eneste sør-amerikaneren (av utespillerne) som fikk sjansen fra start mot Wolverhampton.

I løpet av den andre omgangen fikk seerne se bilder av argentineren ved siden av Klopp på benken. 24-åringen forteller om et varmt forhold til sin tyske sjef.

– Jeg har et perfekt forhold til ham, og han prøver alltid å være tilstede for spillerne. Han har selvfølgelig øyeblikk med galskap i kamper, og du kan ikke stoppe å le, men for meg er det en glede å jobbe med ham.

– Jeg respekterer ham veldig mye, spesielt når han ikke tar meg ut av laget. Jeg håper det fortsetter slik, og at jeg kan fortsette å lære av ham, fortsetter Mac Allister.

Mascherano-historie

Argentinerens fotballkarriere har skutt fart de siste par årene, og spesielt etter at VM-tittelen ble sikret i desember i fjor. I intervjuet med El Nacional sier midtbanespilleren at han opplever mer respekt både på og utenfor banen etter mesterskapet.

– Når du har den tittelen vil folk respektere deg mer, både på og utenfor banen. Jeg tenker ikke så mye på det, for jeg har alltid vært en spiller som er svært respektfull med alle. Jeg tror det er viktig i en klubb som Liverpool.

UMIDDELBAR EFFEKT: Dominik Szoboszlai og Alexis Mac Allister har glidd sømløst inn i Liverpools beste ellever.

UMIDDELBAR EFFEKT: Dominik Szoboszlai og Alexis Mac Allister har glidd sømløst inn i Liverpools beste ellever.

I løpet av få måneder har Mac Allister og lagkamerat Dominik Szoboszlai blitt svært viktige spillere på Liverpools midtbane. Det er ikke tilfeldig, ifølge 24-åringen.

– Jeg føler meg som en del av gruppen, selv om jeg ikke har vært her så lenge. Alle har hjulpet meg mye, fra fysioterapeutene til de som jobber på kjøkkenet, forteller han.

For å understreke poenget deler han en historie fra da han møtte tidligere LFC-spiller Javier Mascherano i Argentina.

– Vi lo fordi det er en eldre dame på kjøkkenet som ønsket å sende en hilsen til ham. Slike små detaljer er med på å gjøre Liverpool til en familie. Det er faktisk et sterkere bånd enn det du får se fra utsiden, avslutter Mac Allister.

Besian Idrizaj reiste fra LASK til Liverpool i 2005 – fem år senere døde han brått

Besian Idrizaj reiste fra LASK til Liverpool i 2005 – fem år senere døde han brått

Dette er historien til LASK Linz, en av Østerrikes eldste fotballklubber.

Innsikt 19.sep 21:01
Doak og Liverpool enig om ny langtidskontrakt

Bekreftet:Doak og Liverpool enig om ny langtidskontrakt

Skotten blir værende på Anfield i mange år fremover.