– Det andre målet var utrolig - jeg gleder meg til å se det igjen!

Jürgen Klopp er fornøyd med hvordan Liverpool ble bedre og bedre i en vanskelig kamp.

– Som forventet ble det en vanskelig kamp, sier Jürgen Klopp på sin pressekonferanse etter at Liverpool slo West Ham 3-1 på Anfield søndag. 

Fem strake seiere er fasiten i Premier League, med seks strake i alle turneringer, og gjennomgangsmelodien er stort sett den samme. De røde blir bedre og bedre utover i kampene, og har vist seg å være suverene i andre omgang. Før pause er målforskjellen 6-6 denne sesongen, etter hvilen er det 12-0 til Jürgen Klopps lag. 

Mot West Ham stod det 1-1 til pause. Denne gangen scoret Liverpool først, men bortelaget svarte ved Jarrod Bowen. 

– Vi hadde gode øyeblikk i første omgang, men hadde ikke nok kontroll til å nekte dem å komme til muligheter. Vi spilte godt i ulike faser, men mistet ballen da vi ikke skulle har gjort det. Målet vi scoret kom etter en flott kontring, men så ba vi litt om utlikningen. Jeg ble ikke overrasket da de scoret, og der skulle vi forsvart oss bedre, sier Klopp.

Bunnsolid andre omgang

Det som skjedde etter hvilen var imidlertid bare en glede.

– Vi fikk bedre kontroll etter pause. Vi skapte problemer for dem og scoret flotte mål. Det andre målet var utrolig - jeg gleder meg til å se det igjen!

– Det tredje målet var en dødball av høy kvalitet. Måten vi forsvarte dødballene var også veldig bra, og i tillegg hadde Alisson en utrolig redning i et viktig øyeblikk.

Klopp nevner samtlige spillere både i startoppstilling og de som ble byttet inn når han oppsummerer kampen. Midtbanetrioen kjempet hele veien inn, mens Joel Matip og Virgil van Dijk hadde kontroll mot Michail Antonio. Backene var bra, og angrepstrioen var i godt humør - og leverte i tilllegg en solid prestasjon defensivt.

– Guttene som kom inn hadde en positiv innflytelse på kampen. Diogo scoret, og Cody så veldig bra ut. Vi tar med oss alt dette som lærdom. I likhet med West Ham spilte vi nå torsdag - søndag, og i dag er jeg veldig fornøyd. 

Klopp fikk spørsmål om hvorfor hjemmelaget klarte å nekte West Ham å komme inn i kampen etter hvilen. 

– De kom ikke inn i duellene. Vi var bedre og tydeligere med ballen. Den beste fasen i kampen var etter 2-1, da vi holdt dem i ro. Jeg så mye veldig bra i dag, mot en vanskelig motstander.

Klopps nye lag viste frem mye av det som manglet forrige sesong

Klopps nye lag viste frem mye av det som manglet forrige sesong

KAMPKOMMENTAR: Liverpool tok tak i en jevn kamp, skrudde opp energien og kvaliteten - og viste at Jürgen Klopps nye lag har litt av alt.

Kommentar 24.sep 17:31
Szoboszlai var overalt da Liverpool seiret over solide West Ham

Spillerbørs Liverpool-West HamSzoboszlai var overalt da Liverpool seiret over solide West Ham

Ungareren har imponert stort i starten av Liverpool-karrieren og fortsatte det strålende spillet mot West Ham søndag ettermiddag. Her er vår spillerbørs etter kampen.

Kommentar 24.sep 17:01