– Det har ikke sett ut som Salah har tenkt på noe annet enn kampen

Etter kampen mot Aston Villa kom det nye spørsmål om Mohamed Salah og fremtiden hans.

Mohamed Salah spilte en ny glimrende kamp for Liverpool mot Aston Villa på søndag. Etter kampen ville pressen høre hva som var det siste om Salah og fremtiden hans.

– Jeg har ikke kjent på noen distraksjon. Jeg har bare besvart spørsmål om det fra folk på utsiden av klubben, ikke fra innsiden. Ingen kom til meg og sa at noe kunne skje på fredag. Jeg er ganske sikker på at jeg ville fått en slik telefon, men det fikk jeg ikke. Det har ikke i et eneste sekund sett ut som at Mo har tenkt på noe annet enn Aston Villa, svarte Jürgen Klopp ifølge The Athletic.

– Han er en spiller i verdensklasse, det er det ingen tvil om, og jeg er veldig glad for at han er på mitt lag.

Han fikk så et oppfølgingsspørsmål om Salah hadde sagt til ham at han kom til å bli.

– Han har ikke sagt det, men det trengte han ikke. Han snakker med måten han presterer på trening, og med oppførselen sin. Vi har hatt møter denne uken i spillerkomiteen om hva vi skal gjøre i fremtiden. Når Mo snakket, så var det ikke «forresten, det er bare til neste uke». Han er her fullt og helt.

– Mo trenger ikke å komme inn på kontoret mitt. For meg har det ikke vært tema i et sekund.

Samspillet med Nunez

Samarbeidet med Darwin Nunez så ut til å fungere veldig bra – der han var involvert i forarbeidet til både det som etterhvert ble 2-0, og det som burde ha blitt 3-0. Darwin var så den som stusset corneren videre slik at Salah fikk sitt mål og 3-0.

Klopp hadde litt mer på hjertet da han fikk spørsmål om deres samarbeid.

– Slik var det omtrent fra starten. De to sprinterne ønsker å vite hvor den andre er. Jeg er ganske sikker på at Mo sa det til Darwin før kampen også, at dersom det kom en høy ball så stuss den gjerne så setter jeg avgårde, sier manageren på pressekonferansen etter kampen.

– Ja, i dag var samarbeidet veldig bra. Jeg likte lagoppstillingen i dag. Det er et lite problem i jobben min at vi ikke vet hvordan det vil se ut når vi tar ut laget, men i dag fungerte det bra. Jeg er veldig glad på Darwins vegne også, for prestasjonen var eksepsjonell. Vi må ikke glemme det fordi det var et selvmål eller hva det var.

– Det var øyeblikk der hele stadion tenkte «åh herregud, det er fortsatt en sjanse for at han kan nå den ballen».

Det er et godt tegn når en kamp er så god at det er vanskelig å dele ut bestemannsprisen

Spillerbørs og folkebørsDet er et godt tegn når en kamp er så god at det er vanskelig å dele ut bestemannsprisen

Liverpool kan gå inn i den irriterende landslagspausen med 10 av 12 mulige poeng etter et tøft kampprogram. Mot Villa var veldig mange veldig gode!

Kommentar 03.sep 16:54
Hamstringproblem for Alexander-Arnold

Hamstringproblem for Alexander-Arnold

Høyrebacken måtte ut med skade. Det var hamstringen.