Doak starter igjen – overrasker med Jones på høyreback

I kveld er det ligacup på Anfield – og dette er spillerne som starter.

Kampene kommer tett nå – med ligacupkamp mot Leicester City i kveld bare tre dager etter ligakampen mot West Ham. Så skal de røde til London for å møte formsterke Tottenham lørdag kveld.

Jürgen Klopp har heldigvis ikke så mange skader, og mange spillere han kan velge fra til denne kampen, og her bruker han troppen. Liverpool U21 har også kamp i dag, med kamp mot Monaco i Premier League Cup, så det er ikke så mange unggutter med i troppen. Bobby Clark er en vi kanskje ville forventet å se her – men han er heller kaptein for U21-laget, i en kamp der også 16 år gamle Trey Nyoni er med og sitter på benken.

Ben Doak skal bli spennende å se igjen. Han starter sin andre kamp for sesongen, én uke etter at han signerte sin nye kontrakt. Den store overraskelsen, er at det ser ut som Curtis Jones skal spille høyreback. Han er også kveldens kaptein.

Liverpool har en meget sterk benk i kveld – med mange rutinerte alternativer. Stefan Bajcetic matches forsiktig etter langtidsskaden sin, og sitter på benken. Der sitter også venstrebacken Luke Chambers, og 19-åringen vil få sin debut dersom han kommer på banen.

For Leicester merker vi oss at Jamie Vardy er ute, mens Conor Coady får sin debut og sine første minutter for sin nye klubb. Det er 10 år siden han forlot Liverpool FC. Det er flere kjenninger fra Premier League i troppen til ligalederen fra Championship.

Lagoppstillingene

Liverpool: Kelleher, Jones, Konate, Quansah, Tsimikas, Endo, Gravenberch, Elliott, Doak, Jota, Gakpo

Benk: Adrian, van Dijk, Diaz, Szoboszlai, Nunez, Mac Allister, Matip, Bajcetic, Chambers

Leicester: Stolarczyk, Souttar, Coady, Justin, Ricardo, Choudhury, Yunus, Casadei, Albrighton, McAteer, Iheanacho.

Benk: Hermansen, Faes, Vestergaard, Winks, Ndidi, Dewsbury-Hall, Fatawu, Mavididi, Daka

Avspark er kl. 20.45, og kampen vises på Viaplay og V Sport 1.