Fikk scoring annullert i sin første kamp for Liverpool

Sophie Roman Haug er i gang for de røde.

Manchester United Women - Liverpool FC Women 3-1 (2-1), treningskamp: Liverpool FC Women fortsetter oppkjøringen til en ny og spennende sesong i Women's Super League, og onsdag var det duket for treningskamp mot Manchester United. Kampen ble spilt bak lukkede dører på Uniteds treningsanlegg i Carrington.

Treningskampen ble den første muligheten den norske spissen Sophie Roman Haug har fått til å spille kamp sammen med sine nye lagkamerater. 24-åringen, som ble hentet fra Roma forrige uke, spilte første omgang og viste seg umiddelbart frem.

Haug satte ballen i mål tidlig i omgangen, men ble dessverre avvinket for offside. I stedet havnet Liverpool bakpå da Ella Toone scoret to ganger for Manchester United.

Nykommeren hadde en god mulighet til å redusere da det nærmet seg pause, men satte ballen like utenfor, før reduseringen endelig skulle komme da Natasha Flint scoret for Liverpool like før lagene gikk i garderoben.

Før den tid hadde vondt gått til verre for Liverpool da kaptein Niamh Fahey måtte ut med skade etter 37 minutter. Uten kapteinen, og etter at flere bytter ble gjort i pausen, klarte bortelaget aldri utlikne. I stedet la United på til 3-1 i andre omgang, da også Mia Enderby gikk ut med skade for Liverpool.

Liverpool skal møte Leicester til treningskamp på søndag. Det blir generalprøven før sesongstart borte mot Arsenal 1. oktober.