Gravenberch ble byttet ut med krampe

Nederlenderen er heldigvis ikke skadet.

Liverpool spilte en svak første omgang, og lå under 0-1 til pause, men etter hvilen snudde alt for bortelaget.

Tyskeren gjorde elleve bytter fra kampen mot Wolverhampton forrige helg, så det var kanskje ikke så overraskende at laget ikke hadde rytmen inne fra første stund.

Det overrasker ikke tyskeren.

– Folk forventer at vi skal ta oss enkelt videre i denne turneringen, men det kommer ikke til å skje. Slik er det ikke i gruppespillet, eller i sluttspillet. Vi må grave dypt, og det gjorde vi, sier han etter kampslutt.

TILBAKE: Stefan Bajcetic spilte sine første Liverpool-minutter siden april.

TILBAKE: Stefan Bajcetic spilte sine første Liverpool-minutter siden april.

Det var kanskje flere som la merke til at LASKs bane ikke var Premier League-standard i kveld. Klopp mener hjemmelaget dro fordelen av forholdene.

– Det startet i oppoverbakke for oss, og motstanderen hadde mindre problemer med banen enn vi hadde. Vi måtte venne oss til det.

To av ungguttene som fikk sjansen i kveld var Ben Doak og Stefan Bajcetic. Duoen spilte brukbare kamper, men slet innledningsvis.

– Vi burde brukt ham (Doak) oftere. Da ville han fått ballen oftere langs sidelinjen og da kan alt skje. Stefan (Bajcetic) kom seg inn i kampen etter en vanskelig start, men mye var forårsaket av dårlig timing i pasningsspillet.

LITE INVOLVERT: Ben Doak hadde en vanskelig kveld på jobben i Østerrike.

LITE INVOLVERT: Ben Doak hadde en vanskelig kveld på jobben i Østerrike.

Det var også en annen som kanskje så ekstra frem til kveldens kamp. Ryan Gravenberch fikk et par minutter mot Wolverhampton forrige helg, men det var i kveld han fikk vist seg skikkelig frem.

Klopp var svært fornøyd med hva 21-åringen tilførte laget.

– Ryan (Gravenberch) spilte en kjempegod kamp under vanskelige forhold. Han var en avgjørende spiller for oss, forklarer tyskeren.

Den nyinnkjøpte midtbanespilleren viste tegn til et høyt nivå, og på toppen av det hele leverte han en fantastisk målgivende pasning til Luis Diaz på 2-1 scoringen.

Få minutter senere måtte han av banen med det mange fryktet som en skade. Det stemmer ikke.

«Jürgen Klopp fortalte meg etter kampen at Gravenberch hadde pådratt seg en liten krampe. Det var tross alt hans første kamp på lenge», skriver TNT-journalist Danny Jamieson.

Hva må Klopp gjøre for at Liverpool skal løfte seg, uten å ligge under først?

Kampkommentar LASK - Liverpool: Hva må Klopp gjøre for at Liverpool skal løfte seg, uten å ligge under først?

De røde brukte rundt en time på å få frem den virkelige forskjellen i klasse og kvalitet, men topper nå gruppa.

Kommentar 21.sep 21:24
Diaz og Nunez fikset biffen for Liverpool – men bare én av dem kan kåres til banens beste

Spillerbørs og folkebørs etter 3-1 seieren mot LASK:Diaz og Nunez fikset biffen for Liverpool – men bare én av dem kan kåres til banens beste

En solid snuoperasjon sikret Liverpool tre poeng i Østerrike.

Kommentar 21.sep 20:43