– Humøret hans har vært strålende etter Newcastle. Nå må vi få det ut på banen hver uke

Den siste uken har det handlet mye om Darwin Nunez, etter hans strålende innhopp mot Newcastle United.

Darwin Nunez ble helten på St. James’ Park forrige helg, da han kom inn og scoret to fantastiske mål som ga Liverpool alle tre poengene i en veldig tøff bortekamp der de røde måtte spille store deler av kampen med ti mann.

Ting har ikke gått på skinner for Nunez etter den store overgangen fra Benfica i fjor sommer, og denne sesongen har han startet alle kampene på benken. Søndag venter Aston Villa, og uruguayaneren har en god sak for å få starte den kampen etter innsatsen forrige helg.

– De to målene var helt eksepsjonelle, og det så så lett ut. Det første målet er ikke en gang en sjanse. Det andre målet er et sensasjonelt løp. En strålende pasning fra Mo, men et sensasjonelt løp der han bruker ballen i et sekund ut fra øyekroken, for han snur seg motsatt vei, tar en touch, og har ballen perfekt plassert, sier Jürgen Klopp til Liverpool Echo.


– Det er det som er å være målscorer. Det handler om detaljene og de små tingene. Jeg tror Nick Pope ble overrasket over at han skjøt derfra på det første målet, og at han kunne gjøre det. Det andre målet er umulig å redde. Dersom han treffer målvakten så har han en sjanse, men ikke dersom han treffer noe annet sted på målet, og slik gjorde han det, over armen. Det var utrolig, sier han videre.

Mye bedre humør

Vi har sett bilder av en veldig smilende 24-åring på Liverpools treningsfelt i Kirkby denne uken, og Klopp forteller at dette har gjort godt for humøret hans.

– Humøret hans har åpenbart gått gjennom taket etter Newcastle-kampen, absolutt. Hvert sekund på trening og slike ting, det er alltid til hjelp. Sesongen startet med to mål, mer eller mindre, og veldig gode prestasjoner når han har kommet inn i andre kamper. I fjor på det tidspunktet hadde han et rødt kort, og det var en motsatt start, sier Klopp.

I fjor sommer ble spissen mye sammenlignet med Erling Braut Haaland, som kom samme sommer, og har vunnet alt som er å vinne både av troféer og individuelle priser. Slikt snakk er ikke Klopp interessert i.

– La meg si det slik – vi er på et mye bedre sted. I en gal verden der ingen får tid lenger, så har vi på en eller annen måte fått kjøpt oss noe tid, og nå kan vi ta det derfra. Vi kan forvente mer fra ham, og det er helt normalt, men det handler om situasjonen. En må igjen forstå at det handler om en kamp. Ja, det er en stor kamp, og for oss veldig stor, men uke etter er det fortsatt en sak. Vi er en uke unna, og en ny motstander venter. Vi har ulike ting vi må gjøre i disse kampene.

– Nei, vi skal ikke sammenligne med Haaland. Han scoret to mål, to sensasjonelle mål, men jeg aner ikke om han kan nå samme tall som Haaland. Han er en trussel, en håndfull, talentet hans er topp klasse. Topp, topp, topp klasse, og nå må vi sørge for at vi kan få det ut på banen hele tiden.

Liverpool - Aston Villa har avspark kl. 15.00, og vises på TV3+ og Viaplay.

Curtis Jones er friskmeldt igjen – bør han starte? Og hva med Nunez?

Sett opp ditt lagCurtis Jones er friskmeldt igjen – bør han starte? Og hva med Nunez?

Hvem bør starte mot Aston Villa?

Velg lag 02.sep 11:45
Målene renner inn for Villa. Klopp må ty til et stopperpar han sjelden bruker for å stoppe dem

Målene renner inn for Villa. Klopp må ty til et stopperpar han sjelden bruker for å stoppe dem

Det er ikke ofte Joe Gomez og Joel Matip starter sammen for Liverpool.

Innsikt 02.sep 22:05