– Jeg synes de målene vi ikke scoret var ganske vakre også

Jürgen Klopp var storfornøyd at laget skapte såpass med sjanser, og noen av dem synes også han det var utrolig at ikke endte med scoring.

Liverpool avanserte onsdag kveld til fjerde runde i ligacupen, og ikke lenge etter ble det klart at bortekamp mot AFC Bournemouth ble trukket ut på den videre veien.

– Det kommer nok til å bli en slags overskift at vi ligger under 1-0 igjen, men det var et helt annet mål sammenlignet med alle de andre. Jeg er ikke sikker på om det er et frispark eller ikke, for oss så det åpenbart ut som et frispark, Kosti følte det var det, sa Jürgen Klopp etter seieren over Leicester.

Ingen VAR og tidlig baklengs, og igjen måtte Klopp løpe i garderoben for å sette i gang en snuoperasjon. Igjen kom laget ut og leverte.

– Kunne vi ha forsvart oss bedre mot dem i det første øyeblikket? Kanskje ja. Så var den siste pasningen veldig god og det er en god avslutning, så da er det vanskelig.

– Og igjen skjedde det, vi liker det ikke men det skjedde og så handler alt om reaksjonen. Uten å umiddelbart spille enestående, skapte vi allerede massive muligheter, sjanser som er veldig vanskelige å bomme på men det gjorde vi og keeperen hadde en redning, tverrliggeren, hva som helst. Hvordan ballen ikke endte i nettet, har jeg ingen anelse om.

Målene som ikke ble scoret

Liverpool reagerte med å dominere og skape mer enn nok til å avgjøre både tidligere og vinne med mer. Til slutt ble det tre flotte scoringer signert Cody Gakpo, innbytter Dominik Szoboszlai og Diogo Jota.

Jones svarte på Klopps spørsmål, og Szoboszlai svarte da Anfield ropte «skyt»

Kampkommentar Liverpool - Leicester: Jones svarte på Klopps spørsmål, og Szoboszlai svarte da Anfield ropte «skyt»

Jürgen Klopp fant kanskje både løsningen på «Trent-problemet» og en trussel mot lavtliggende lag.

Kommentar 27.sep 23:19
Viser at han absolutt er god nok til å kunne bidra for dette laget

Spillerbørs etter Liverpool - LeicesterViser at han absolutt er god nok til å kunne bidra for dette laget

3-1 er tydeligvis et resultat vi skal bli vant med! Dette var moro.

Kommentar 27.sep 22:41

– Topp mål, absolutt topp klasse. Men jeg synes de målene vi ikke scoret var ganske vakre også, bare gikk ikke inn, spøkte tyskeren. 

Han fikk se flere spillere legge inn søknader, med lovende vedlegg, om mer spilletid. Han omtaler det som «supre signaler fra en dominant forestilling».

– Spissene kjempet så hardt og scoret de superviktige målene, både Cody og Diogo. Harvey, for en arbeidskapasitet. Curtis på høyreback. Ibou brukte full fart i deres kontringer i andre omgang. Caoimhin, rolig, fattet. Jeg er ikke sikker på at jeg glemte noen. Kosti, supervanskelig start og var nære, tror jeg, til å miste det litt, men fant en vei tilbake i kampen, veldig bra for han også. Ryan, i en kamp som denne, i det vanskeligste området og kontant under press og finner alltid små løsninger som hjelper oss mye.

– Jeg likte det veldig. Gutta nøt å spille og du så hvordan de presset helt til det siste sekundet.