– Jeg tror vi havner foran Liverpool denne sesongen

West Ham-spiss Michail Antonio er på offensiven før søndagens møte på Anfield.

Michail Antonio og Callum Wilson stjeler ofte overskrifter takket være noen dristige og/eller humoristiske utsagn i «The Footballers' Football Podcast», der de to spillerne, som er spiss på henholdsvis West Ham og Newcastle, diskuterer det som til enhver tid foregår i Premier League og fotballverden. 

Blant påstandene Antonio har kommet med er at han med sikkerhet har hevdet at Mohamed Salah ønsket en overgang til Saudi-Arabia i sommer, men at Liverpool ikke ønsket å selge. 

Duoen legger nok ikke skjul på at noe av det de sier bør tas med en klype salt, og de vet nok også at påstandene med litt krutt er de som får mest oppmerksomhet. Det har nemlig skjedd igjen, når Antonio og Wilson diskuterte Liverpool, som tar imot West Ham på Anfield søndag. 

– Jeg «backer» oss over Liverpool. Jeg tror vi havner foran Liverpool denne sesongen, sier Antonio i ukens episode. 

På banen er de motstandere, men på fritiden lager Michail Antonio og Callum Wilson podcast sammen.

På banen er de motstandere, men på fritiden lager Michail Antonio og Callum Wilson podcast sammen.

– Sekspoenger

Påstanden får Wilson til å le og svare med «Michail, nå må du våkne», men West Ham-spissen står på sitt 

– Jeg bare sier det. Jeg så Liverpools kamp mot Wolves fordi de spilte før oss, og de kunne ha ligget under med mer. Søndag er en sekspoenger, og dette tar vi, sier Antonio - trolig med et solid glimt i øyet. 

Det skal sies at West Ham har fått en god start på sesongen. De står med ti poeng etter fem kamper, men måtte gi tapt i hjemmekampen mot Manchester City i helgen. 

I likhet med Liverpool skal de ut i Europa League på torsdag. David Moyes sitt lag kvalifisere seg til turneringen ved å vinne Conference League forrige sesong. De har hjemmekamp mot Bačka Topola fra Serbia før møtet med de røde. 

– Vi har begynt sesongen bra, og forhåpentligvis kan vi få en god start også i Europa League. Det å prestere både i ligaen og Europa er nøkkelen, og det klarte vi ikke forrige sesong, sier Antonio. 

West Ham endte til slutt på en skuffende 14. plass i Premier League, men ble reddet av prestasjonen i Europa. Liverpool vant begge oppgjørene mot The Hammers forrige sesong, men det var jevnspilte kamper som kunne ha endt annerledes. 

Pangstarten på sesongen gir håp om et nytt og bedre Liverpool

Pangstarten på sesongen gir håp om et nytt og bedre Liverpool

KOMMENTAR: Det er for tidlig å ta av, men fem kamper med «Liverpool 2.0» har gitt supporterne det vi trengte. Dette kan bli en gøy sesong!

Kommentar 18.sep 20:26
Europa League = rotasjon. Her er spillerne som er aktuelle til å starte mot LASK

Europa League = rotasjon. Her er spillerne som er aktuelle til å starte mot LASK

Det er ventet at Jürgen Klopp slipper til flere av de som ikke har startet kamper denne sesongen.

Innsikt 19.sep 12:10