– Kelleher er en målvakt i verdensklasse

Pep Lijnders håper at iren blir Liverpool-spiller i lang, lang tid.

Onsdag vil Caoimhin Kelleher trolig stå sin andre kamp for sesongen, når Leicester City gjester Anfield i ligacupens tredje runde.

Mange forventet at Kelleher skulle skifte klubb i sommer, som irsk landslagsspiller og etter en fjorårssesong da Liverpool røk tidlig ut av cupene så det ble lite spilletid på ham. Denne sesongen ser det ut til å være en litt annen situasjon, med Europa League-gruppespill i tillegg.

Assistentmanager Pep Lijnders mener Kelleher ville vært god nok for hvilket som helst lag i ligaen.

– Han har en lang kontrakt, og slik jeg ser det kunne han spilt for hvilket som helst Premier League-lag. Han er bare en målvakt i verdensklasse, sa Lijnders på tirsdagens pressekonferanse.

Håper han blir lenge

Lijnders erkjenner at Kelleher, som blir 25 år i november, nå er på et sted i karrieren der han trenger spilletid.

– Han er ikke et talent lenger, og er bare er en keeper i verdensklasse, og han trenger spilletid. Det var veldig bra at han ble hos oss, og at Jürgen kunne gi ham et perspektiv. Vi er veldig glade for at han er her med oss, sier Lijnders.

– Du vil ha toppspillere i alle posisjoner, som kan spille i hvilken som helst kamp. Uansett hva som skulle skje, så kan vi sette inn Caoimhin uten at det vil endre så mye for spillet. Han er rolig med ballen i beina, og vet hvor han kan bruke den. Han kan lese spillet, og er eksepsjonell én mot én. Vi er veldig glade for at han er her med oss, og forhåpentligvis forblir det slik i lang tid.

Liverpool - Leicester spilles onsdag kl. 20.45, og vises på V Sport 1 og Viaplay.

12-0 etter pause

12-0 etter pause

Det har vært dramatikk mot slutten av Liverpools kamper denne sesongen – men heldigvis i riktig boks.

Innsikt 26.sep 19:44
Assistenten varslet endringer på laget – hvem vil du se fra start?

Assistenten varslet endringer på laget – hvem vil du se fra start?

Onsdag er det kamp igjen på Anfield.

Velg lag 26.sep 16:56